SZERETNÉL PROFI IPARI DRÓNPILÓTA LENNI?

Olvass tovább, és tudd meg, hogyan épül fel ipari drónpilóta képzésünk!

Miért érdemes hozzánk jelentkezni?

Mert államilag elismert felnőttképzési intézményként* és nemzetközi tapasztalattal biztosítjuk a drónképzéseket.

Mert ipari drónpilóta képzésünk során piacképes, jól hasznosítható tudást szerezhetsz elméleti és gyakorlati síkon egyaránt. 

Mert a sikeres vizsgát követően drónpilóta oklevéllel, tanúsítvánnyal folytathatod drónos pályafutásodat.

*Felnőttképzési intézmény nyilvántartási szám: FKB/2020/006423

Nálunk a piac legszélesebb ipari drónkínálatát ismerheted meg a világ legismertebb dróngyártóitól: Dronevolt, Yuneec, Aerialtronics.

Saját szervizszolgáltatásunknak köszönhetően mechanikai szinten is értjük a drónok világát.

A nálunk végzett drónpilóták automatikusan bekerülnek az ABZ Drone Pilots zárt Facebook csoportba, ahol szakértői csapatunk rendszeresen posztolja a drónozás világával kapcsolatos legfrissebb híreket és információkat. Ezenfelül ebben a közösségben a tagoknak lehetősége nyílik új kapcsolatok kiépíteni, tapasztalatokat megosztani és szerezni a hasonló terület iránt érdeklődő innovátorokkal beszélgetve.

NÉZD MEG HOGYAN NÉZ KI NÁLUNK EGY IPARI DRÓNPILÓTA KÉPZÉS

NÁLUNK ÍGY ÉPÜL FEL EGY IPARI DRÓNKÉPZÉS

Az első nap az elméleti képzésről szól.

Az elméleti képzés célja, hogy megértsd a fontos tudnivalókat és alkalmazni tudd a megszerzett ismereteket a gyakorlati oktatás során is.

A második nap a gyakorlati képzésről szól.

Az oktatás életszerű terepviszonyok között történik a 10 hektáros tesztpályájánkon. A gyakorlathoz a drónokat biztosítjuk, így nem szükséges saját géppel rendelkezned.

A GYAKORLAT SORÁN VELÜK FOGSZ REPÜLNI

 Yuneec Typhoon H Plus 

Elsődleges felhasználása főleg amatőr videósok körében jellemző, de mi a kis méret, a könnyű kezelhetőség és a 6 rotoros kiosztás miatt választottuk. Tökéletes rávezető gyakorlatokat lehet végezni vele, mely felkészít a nagyobb méretű drónok irányítására. 

Yuneec H520

A gyártó első számú, kifejezetten ipari felhasználásra gyártott drónja. Különböző payload-okkal számos területen lehet gazdasági tevékenységet végezni vele. Rendkívül felhasználóbarát és rengeteg repülési móddal változik egyik pillanatról a másikra, azzá, amire szeretnéd használni.

Hercules 10

Az ipari drónok egy új piacát hódította meg épület és tetőtakarító payload-jával. Ezen feladatok elvégzésén túl, számos nagyobb méretű terhet (akár 10 kg) képes huzamosabb ideig szállítani. Itt már nem beszélhetünk átmenetről a hobby és ipari felhasználás között, ez ízig vérig nehézfiú.

Hercules 20 

A világon a kereskedelmi forgalomban kapható, egyik legnagyobb teherbírású drón. A nagy hasznosteher szállítása mellett (20 kg) is képes akár 20 percig a levegőben lenni. A permetezés mellett, bármilyen területen használható, ahol az erő az elsődleges szempont. A kezelő igazi apokaliptikus érzéseket élhet át az első felszálláskor.

Altura Zenith ATX8

A világ legsokoldalúbb ipari drónja. A gyártó elvárásait messzemenően túlszárnyalta az Altura, amikor szünet nélkül 720 órán keresztül dolgoztak a rotorjai hiba nélkül. Bármilyen payload applikálható az egyedi Altura Cardan tehercsatlakozáshoz.

Pensar

A világ első dupla spektrumú kamerával szerelt szuperszámítógépe, mely képes valós idejű képfeldolgozásra mesterséges intelligenciával.

ŐK LESZNEK AZ OKTATÓID

Keczer Máté
UAV műveleti igazgató 

Szakszolgálati engedéllyel rendelkező, légiforgalmi irányítóként naprakész információkkal rendelkezik a légijárművel történő repülés jogi szabályozásával és etikai hátterével kapcsolatban. Tanulóinknak segít elsajátítani a drónok biztonságos használatához szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket.

Ludvigh Károly
Szerviz és műszaki igazgató

Drónépítő múltjából adódóan mély ismeretekre tett szert a drón külső és belső felépítéséről. Számos ipari és videós drónnal szerzett tapasztalatot az elmúlt 6 évben. A pilóta egyik legfontosabb kompetenciája, hogy drónját a lehető legnagyobb részletességgel megismerje, így felkészült lehet, ha bármilyen meglepetés érné.

Török Zoltán
Ügyvezető, Nemzetközi okleves oktató

Nemzetközi szinten több országban végzett drónakadémiát, ahol olyan nagymúltú szakemberektől tanulhatott, akik a drónok 21. századi megjelenések kezdetén már napi szinten használtak ipari célokra UAS-t. Az erre a célra gyártott drónok nagyban eltérnek a magánfelhasználásra készült UAV-től, ezért fontos hogy tanítványaink valós gépekkel, valós körülmények között szerezzenek tudást, tapasztalatot.

ŐK MÁR MEGSZEREZTÉK A TUDÁST. NÉZD MEG MIT ÜZENNEK NEKED.

<