ABZ DRONE AJÁNDÉKKÁRTYA

Ajándékozz lehetőséget, tudást, élményt!
GÖRGESS LE A TOVÁBBI INFÓKÉRT!

Az ajándékválasztás a karácsonyi időszak egyik legnehezebb, néha már-már reménytelennek tűnő feladata lehet. Mi azonban megpróbáljuk egy kicsit egyszerűbbé varázsolni, ezért megalkottuk az ABZ Drone ajándékkártyát! Lepd meg vele drónfanatikus ismerőseidet, szeretteidet, és adj általa jól hasznosítható tudást, egy új karrierlehetőséget vagy éppen egy életreszóló, felejthetetlen élményt! A kártyák beválthatók a kínálatunkban szereplő összes termékre és szolgáltatásra, legmodernebb drónjainktól kezdve gyakorlatorientált képzéseinkig, így minden drónrajongó megtalálja majd a számítását.

A kártyáról

Az ajándékkártyák 4 árkategóriában érhetőek el: 10, 20, 50 és 100 ezer forintos értékben. A megvásárlástól számított 2 éven belül felhasználható eszközeinkre, képzéseinkre és szolgáltatásainkra egyaránt.

 

Mire lehet beváltani?

Képzéseinkre

Átfogó képzéseinken profi, nemzetközi tapasztalattal rendelkező oktatóinktól sajátíthatod el az ipari drónrepülés elméleti és gyakorlati ismereteit. Akár általános (ipari drónpilóta képzés), akár specifikus (permetező drónpilóta-, területmérő- és 3D modellező képzés) tudásra van szükséged, mi rendelkezésre állunk. Oktatásainkat államilag elismert felsőoktatási intézményként biztosítjuk számodra.

Bővebben a képzésekről >>

Drónokra, payloadokra

Nálunk a piacon elérhető legszélesebb ipari drónkínálattal találkozhatsz a világ legnagyobb gyártóitól (DJI, Yuneec, Dronevolt, Aerialtronics). Bármilyen felhasználási területre is keresel gépet, itt megtalálod. Persze a tökéletes drónnak is szüksége van professzionális kiegészítőkre. Az általunk forgalmazott payloadok és eszközök a legmagasabb minőséget képviselik, segítségükkel pedig legkülönbözőbb feladatok válnak lehetségessé.

Bővebben a termékekről >>

Szolgáltatásainkra

Drónok segítségével számos ipari folyamat tehető gyorsabbá, eredményesebbé és költséghatékonnyá- tapasztalt szakembereink pedig pontosan ebben segítenek! Legyen szó építőipari vagy mezőgazdasági felmérésekről, napelempark- vagy tetőtisztításról, esetleg egyéb ellenőrzési és karbantartási feladatokról, mi tudunk rá megoldást kínálni.

Bővebben a szolgáltatásokról >>

#maradjotthon
és vásárolj online!

 

 

Az ajándékkártya megvásárlásához ki sem kell lépned az ajtón, hiszen egyszerűen, online is megvásárolhatod weboldalunkon keresztül.

Kérdések

 

Ha kérdésed merülne fel az ajándékkártya részleteivel, felhasználási módjával kapcsolatosan, ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot itt vagy Facebook-oldalunkon!

    * Kötelező mező

    <