Atmon FL – egy laboratórium, amely mozgásban van!

Professzionális eszköz, melynek segítségével soha nem látott egyszerűséggel mérhetőek a levegőminőséget befolyásoló káros anyagok és vegyületek.

Az Atmon FL tulajdonképpen egy laboratórium és egy mérőeszköz kombinációja.  Egyik legfőbb erénye a mobilitásában rejlik. Méretének köszönhetően a kisebb drónokra is felszerelhető, így szállítása, valamint maga a mérési folyamat is jóval egyszerűbben és költséghatékonyabban kivitelezhető. A kapott adatokat számértékek és interaktív táblázatok formájában jeleníti meg, így könnyű áttekinteni és feldolgozni őket. Az eredményeket CSV fájlformátumba menti. A szenzor kulcsfontosságú információkat közöl az egyes, levegőben megtalálható anyagok koncentrációjáról, a mérési időről és koordinátákról.

Az Atmon FL szabadon konfigurálható eszköz, így teljesen a felhasználók egyedi igényeire szabható. 

Az Atmon FL a hasonló eszközöktől eltérően a levegőt nem egy csövön keresztül nyeli el, hiszen az ott található por leülepszik, ami torzíthatja a mérés eredményeit. A cső “elhagyásának” emellett az is pozitív hozadéka, hogy így az eszközt szállító drón manőverező képessége megnő, ami zsúfolt, városi környezetben különösen fontos.

Az Atmon FL képes:
 • levegőminőségi mérésekre (CO, H2S, NO, SO2)
 • légzőszervet károsító anyagok mérésére (NO2, O3, CL2, HC)
 • egyedi mérésekre (C2H6O, Cl2, CO, CO2, H2S, HCHO, HCl, VOC, NH3, NO, NO2, O3, SO2)
 • szennyeződések csoportosított mérésére
  1. URBAN I.: CO, SO2, NO2, H2S, PM10 szuszpendált pormérés, PM2.5 részecskemérés, PM1 lebegő részecske-mérés;
  2. URBAN II.: CO, SO2, RI, komplex levegő minőség mérés, komplex légzőszervet irritáló anyagok mérése, PM10 szuszpendált pormérés, PM2.5 részecske mérés, PM1 lebegő részecske mérés;
  3. S.M.O.K.: NH3, HCl, HCHO, H2S, PM10 részecske mérés, PM2,5 részecske mérés, PM1 részecske mérés, PM0,5 szuszpendált pormérés.

A környezetszennyezés, a károsanyag-kibocsátás napjaink legsúlyosabb problémái közé tartozik. Ahhoz, hogy megtegyük a megfelelő lépéseket, először is pontos és könnyen áttekinthető adatokra van szükségünk- az Atmon FL pedig megadja nekünk! Ez az ultrakönnyű, egyszerűen kezelhető szenzor drónra szerelve minden olyan információval ellát minket, amelyre szükségünk van a levegőminőség felmérése-ellenőrzése során. Képes lokalizálni az esetleges légszennyezések helyét, megmutatja az egyes anyagok koncentrációját, a kapott információkat pedig jól átlátható táblázatokba és számadatokba konvertálja az egyszerűbb munkavégzéshez. Látogass el honlapunkra, és tudj meg róla minél többet!

Tekintsd meg videónkat, amelyben megismerheted az ipari drónra szerelt Atmon FL légszennyezésmérő payloadot munka közben!
Amennyiben szeretnéd még részletesebben megismerni az Atmon FL payload-ot, akkor nézd meg ezeket a videókat is!
Környezetünk és egészségünk megóvása drónokkal?
Bizony, már ez is lehetséges!

A Yuneec H520-ra szerelhető Atmon FL szenzorral ugyanis lehetővé válik a levegőminőség, a különböző káros anyagok és szennyeződések átfogó felmérése és ellenőrzése. Mindezt ráadásul- az ipari drónmegoldásoktól megszokott módon- egyszerűen és gyorsan teszi, anélkül, hogy negatívan befolyásolná a vizsgált környezetet. Ismerkedj meg az Atmon FL-lel és egyéb innovatív megoldásainkkal, látogass el weboldalunkra!

Használható drónjaink

H520

A YUNEEC H520 hat rotoros hexacopter az ipar számos területén használható. Széleskörű fehasználhatóságát modularitása adja. Különböző payload-okkal különösen jól alkalmazható ellenőrzési, rendészeti, biztonságtechnikai, építési, földmérési vagy térképészeti területen, beleértve a filmes képalkotást. Felhúzható leszállótalpakkal rendelkezik, így bármely területen 360 fokos szögben képes a képalkotásra.

H520E

A következő generációs H520E drón kifejezetten ipari felhasználásra készült, legyen szó építőipar-, mezőgazdasági-, geodéziai felmérésről vagy hatósági célú felhasználásról. Modularitásának, méretének és flexibilitásának köszönhetően bármelyik iparágban végzendő feladatra tökéletesen szabható. A hosszú repülési idő és a nagyon felbontású, precíz, GPS adatokkal felvértezett kamerarendszer gyors, pontos képrögzítést tesz lehetővé, továbbá eddig megközelíthetetlen helyeken is használható, köszönhetően az interferencia-mentes iránytűnek.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben kérdésed lenne hozzánk, kérünk, töltsd ki az alábbi űrlapot, és a megadott elérhetőségén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

  * Kötelező mező

  <