Beltéri drónmegoldások

Ismerd meg a beltéri használatra fejlesztett ipari drónokat!

Tarts velünk a jövő irányába!

ABZ Drone - Drónos területmérés és feltérképezés képzés

Beltéri drónmegoldások hogyan támogatják a gyártási folyamatokat…

… a csarnokok kivitelezése során?
 • Álványzat nélküli pontos felmérés
 • Bevilágító elemek zárási és záródási állapotának könnyebb ellenőrzése
 • Épületgépészeti állapot pontos és hatékony felmérése
 • Elektromos hálózatok kockázatmentes ellenőrzése

… a termelés alatt?
 • Mérőműszerek adatainak digitális rögzítése
 • Naplózási feladatok ellátása
 • Töltési/telítettségi szintek nyomon követése
 • Minőségbiztosítási rendszerek adatszükségeteinek biztosítása
 • Különböző üzemegységes ellenőrzési feladatainak sztenderdizálása

… a kockázatos helyek megközelítése esetén?
 • Oxigénhiányos, fulladásveszélyes helységek ellenőrzésével
 • Zuhanásveszélyes területek bejárásával
 • Magasan elhelyezett jelzőberendezések vizsgálatával

… a megelőző és tervszerű karbantartás során?
 • Elektromos hálózatok túlmelegedéseinek lokalizásáva
 • Fűtőelemek álapotfelmérésével
 • Csőhálózatok, szigetelések feülvizsgálatával
 • Szivárgások lokalizálása
Tartson velünk, és ismerje meg részletesebben ezeket a területeket!

Miben lehet más egy drón?

Korszerű funkciók
 • Android alapú érintőképernyős távirányító
 • Kép a képben funkció – real time
 • Akár 640×512 felbontású hőkamera
 • 4K felbontású videó
 • 20MP felbontású fotó
 • 3 tengelyes gimbal
 • Gyárilag fejesztett beépített reflektor
 • 360 fokos ütközésvédő keret
ABZ Drone - Drónos területmérés és feltérképezés képzés

Milyen drónok és kiegészítő eszközök állnak a karbantartási feladatok precíz, hatékony biztosítására?

ABZ Drone - Yuneec - E90

Hercules 10

A napelem működési feltételeit javíthatja a lerakódott szennyeződések (por, madárürülék, falevél, fűtésből származó hamu és korom) eltávolítására kifejlesztett szórórendszerrel, mely alkalmas speciális tisztítószerek kijuttatása révén tetők tisztítására is.

ABZ Drone - Yuneec - E90

Yuneec H520

A gyártó első számú, kifejezetten ipari felhasználásra gyártott drónja. Különböző payload-okkal számos területen lehet gazdasági tevékenységet végezni vele. Rendkívül felhasználóbarát és rengeteg repülési móddal változik egyik pillanatról a másikra, azzá, amire szeretnéd használni.

ABZ Drone - Yuneec - E90

Yuneec CGOET.520

Hatékony megoldás hőtérképezéshez. Ez egy olyan kamera, mely duplaoptikával rendelkezik. Az egyik egy rossz fényviszonyokra optimalizált kamera, mely 20-szor érzékenyebb az emberi szemnél. A másik egy 160×120 pixeles felbontással rendelkező hőkamera. A két kamera képe külön-külön, kép a képben, vagy egymásra vetítve is megjeleníthető. Mind a két videójel külön rögzítésre kerül standardizált időkóddal. Minden kameramozgás és beállítás a távirányítóról vezérelhető.

ABZ Drone - Yuneec - E90

Yuneec E90

Csúcstechnológiás drónkamera. Ideális professzionális video és allókép készítésre, 3D térképek és modellek készítésére, keresési és mentési feladatokra. 4K felbontás magas szintű részletességgel,akár 60 kép egy másodperc alatt.

ABZ Drone - Yuneec - E10T, E10TV

Yuneec E50

4K-s inspekciós kamerája akár 30 kápet készít másodpercenként. 12 MP-es 1/2/3-inches szenzorrar rendelkezik. Kiválóan alkalmas tornyok, szélturbinák és más hasonló eszközök inspkciós munkáinak ellátására. A 40 mm-es gyúktótávolságú lencsék biztonságos távoból képesek apró részleteket rögzíteni a vizsgálat tárgyáról.

ABZ Drone - Yuneec - E10T, E10TV

Yuneec CGOET.520

Hatékony megoldás hőtérképezéshez. Ez egy olyan kamera, mely duplaoptikával rendelkezik. Az egyik egy rossz fényviszonyokra optimalizált kamera, mely 20-szor érzékenyebb az emberi szemnél. A másik E10T esetén egy 320×256 pixel, E10 TvR esetén 640×512 pixel felbontással rendelkező hőkamera. A két kamera képe külön-külön, kép a képben, vagy egymásra vetítve is megjeleníthető. Mind a két videójel külön rögzítésre kerül standardizált időkóddal. Minden kameramozgás és beállítás a távirányítóról vezérelhető.

Rólunk

 

Az Agrobot Kft. 2018. 10. 30-án alakult, fő tevékenysége 4669’08 Egyéb m. n. s. gép, berendezés nagykereskedelme, mely a gyakorlatban a DRONE VOLT, az AERIALTRONICS és a YUNEEC által gyártott drónok magyarországi disztribútori feladatainak ellátását jelenti. A társaság kiemelt jelentőségű tevékenységei közé tartozik a drón alkalmazás-fejlesztés, valamint a saját oktatási tartalmon alapuló drónpilóta gyakorlati és elméleti képzés is. A Kft. partnerei felé az ABZDRONE arculati megjelenítést alkalmazza.

A vállalkozás aktív működését megelőzően a disztribútori és az innovációs tevékenység a tulajdonosi körben megtalálható Agrárközösség Kft. működési keretein belül zajlott. A fent említett gyártókkal kialakított szakmai kapcsolat révén előkészítési fázisban van a forgalmazott márkák javítási és karbantartási hátterét biztosító márkaszervíz kialakítása is, mely 2020. első félévében fog elindulni.

A közel három éves fejlesztési tapasztalatunkra, valamint a franciaországi DRONE VOLT ACADEMY-n folytatott tanulmányokra alapozva alakítottuk ki saját oktatási anyagunkat és módszertanunkat. Az általunk forgalmazott termékekhez kapcsolódóan rendszeres oktatásokat tartunk tartalomtól függően egy vagy akár többnapos oktatások keretében is. Szakmai együttműködéseink során törekszünk arra, hogy ne csak a civil felhasználóknak, hanem a biztonsági és védelmi szektor szereplőinek is tudjunk speciális feladatok ellátására képzést kidolgozni és biztosítani.

A forgalmazott termékek magasszintű minősége, a felhasználói lehetőségek sokszínűsége lehetőséget ad arra, hogy a vállalkozáson belül önálló területként jelenjen meg a biztonsági és védelmi szektor kiszolgálása.

Jelen összefoglaló célja azon drónok és csatlakoztatható eszközök (payload) rövid bemutatása, mely a biztonsági és védelmi szektor kihívásaira és feladataira megoldást és eszközt jelenthetnek a hétköznapokban. Tekintettel arra, hogy a terület feladatainak ellátása során nem csak sztenderd, sorozatgyártott eszközökre van szükség, lehetőség van a gyárakkal kialakított szoros kapcsolat révén egyedi megoldások fejlesztésére és kialakítására is.

 

Szeretne ön is részese lenni a drónnal történő napelemtechnikai forradalomnak? Szeretné innovatív módszerekkel az elsők között fejleszteni azt a területet, amelyen tevékenykedik?

Akkor nyisson a jövő irányába! Tartson velünk! Kérjen tőlünk ajánlatot! 

Az ipari drónok forradalma megkezdődött!

Ha szeretnél jobban betekinteni az ipari drónok világába, akkor tekintsd meg anyagainkat!

Ismerje meg vezető szakértőinket!

Török Zoltán - Nemzetközi drónpilóta

Keczer Máté

UAV Műveleti Igazgató

Szakszolgálati engedéllyel rendelkező, légiforgalmi irányítóként naprakész információkkal rendelkezik a légijárművel történő repülés jogi szabályozásával és etikai hátterével kapcsolatban. Tanulóinknak segít elsajátítani a drónok biztonságos használatához szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket.

Török Zoltán - Nemzetközi drónpilóta

Ludvigh Károly

Szerviz és műszaki igazgató

Drónépítő múltjából adódóan mély ismeretekre tett szert a drón külső és belső felépítéséről. Számos ipari és videós drónnal szerzett tapasztalatot az elmúlt 6 évben. A pilóta egyik legfontosabb kompetenciája, hogy drónját a lehető legnagyobb részletességgel megismerje, így felkészült lehet, ha bármilyen meglepetés érné.

Török Zoltán - Nemzetközi drónpilóta

Török Zoltán

Nemzetközi drónpilóta

Nemzetközi szinten több országban végzett drónakadémiát, ahol olyan nagymúltú szakemberektől tanulhatott, akik a drónok 21. századi megjelenések kezdetén már napi szinten használtak ipari célokra UAS-t. Az erre a célra gyártott drónok nagyban eltérnek a magánfelhasználásra készült UAV-től, ezért fontos hogy tanítványaink valós gépekkel, valós körülmények között szerezzenek tudást, tapasztalatot.

Kérdése lenne a beltéri drónmegoldásokkal kapcsolatban, netán szeretne ajánlatot kérni tőlünk?
Vegye fel velünk a lapcsolatot! Szakértőink állnak rendelkezésre.
 

Érdeklődés és ajánlatkérés

  * Kötelező mező

  <