Biztonság és védelem drónokkal

Lépj szintet a védelem és a biztonság területén! Ismerd meg a drónok által kínált hatékony biztonságtechnikai megoldásokat!

Tarts velünk a jövő irányába!

Milyen biztonságtechnikai területeken alkalmazhatóak a drónos megoldások?

  • Határvédelem
  • Rendőrségi intézkedések
  • Események / rendezvények biztosítása
  • Életmentés és felderítés
  • Magánterületek vagyonvédelme
  • Építkezések és telephelyek biztonsági ellenőrzése
  • Kikötők ellenőrzése és védelme
  • Repterek biztosítása és ellenőrzése
Tartson velünk, és ismerje meg részletesebben ezeket a területeket!

Drónos megoldások a biztonság és a védelem területén

ABZ Drone - Yuneec - E90

Határvédelem

A határak ellenőrzése állandó feladat. Gyakran akadnak olyan helyszínek, amelyek bonyolult megközelíthetőség miatt nehezen átláthatóak, feltérképezhetőek. Ebben lehetnek segítségünkre az akár hőkamerával és reflektorokkal is felszerelhető drónos megoldások, amelyek a hasznos funkcióknak köszönhetően bármely napszakban hatékony megoldást biztosítanak.

ABZ Drone - Yuneec - E90

Rendőrségi intézkedések

Legyen szó akár csúcstalálkozóról, akár nagyobb tömegeket felvonultató rendezvényekről – az ilyen események rendőri védelme gyors, könnyedén mobilizálható és 100%-ban megbízható megoldásokat követel meg. Az innovatív és rohamosan fejlődő drónvédelmi megoldások számos hatékony lehetőséget kínálnak a hivatalos rendőri szervek számára.

ABZ Drone - Yuneec - E90

Rendezvények biztosítása

Minden szervezőnek rémálma, egy rossz kimenetelű rendezvény. A drónok által biztosított állandó és hatékony légi kontrollnak köszönhetően nem csak az ellenőrzésre, de az esetleges drónos beavatkozásra is lehetőségünk nyílik, amely akár a katasztrófák elkerüléséhez járulhat hozzá.

 

ABZ Drone - Yuneec - E90

Életmentés és felderítés

A baj legtöbbször ott következik be, ahol nem várjuk. Sokszor a megközelíthetetlen helyek nem teszik azt lehetővé, hogy egy apró segítségnyújtással, felderítéssel civil emberek vagy szolgálatot ellátó bajtársak életét menthessük meg. Az innovatív drónmegoldások az ilyen húzós pillanatokban segítségünkre lehetnek.

ABZ Drone - Yuneec - E90

Magánterületek vagyonvédelme

Nagyobb telephelyek, objektumok klasszikus módszerekkel végzett terepszemléje nem csak időigényes, de az éjszakai, kedvezőtlen látási viszonyoknak köszönhetően egy bejárás során számos nehezítő tényező felbukkanhat, amely akár mulasztáshoz is vezethet. Az okos és innovatív funkciókkal felszerelt drónokkal jelentősen csökkenthető a hibaarány, ellenőrizhető a terepszemlék rendszeressége, hatékonysága.

ABZ Drone - Yuneec - E90

Építkezések és telephelyek biztonsági ellenőrzése

Minden építkezés hosszabb folyamatot fed le időben. Ezalatt számos ember megfordul a helyszínen, ahol nagyobb értékű berendezések, felszerelések, építőanyagok találhatóak. Ezeknek az eszközöknek a folyamatos ellenőrzése nem könnyű feladat. A drónok segítségével könnyedén beazonosíthatóak a magánterületen tartózkodó illetéktelen személyek, ezzel pedig hatékonyan megelőzhető az esetleges károkozás is.

ABZ Drone - Yuneec - E90

Kikötők ellenőrzése és védelme

A frekventált kikötők nyitott tere sajnos az illetéktelen személyek számára is könnyedén elérhető célpont. Ezért is fontos az olyan védelmi intézkedések használata, amelyek állandó, gyors és hatékony kontrollt biztosítanak akár éjjel is.

ABZ Drone - Yuneec - E90

Repterek biztosítása és ellenőrzése

Talán a repterek tartoznak a legintenzívebb és legszigorúbb védelmi protokoll alá tartozó helyszínek közé. Ellenőrzésük folyamatosan működő, aktív védelmet igényel. A téma kapcsán részletesebb információkat ismerhet meg a Hévíz-Balaton Reptéren készült videós anyagunkból.

Milyen drónok és kiegészítő eszközök állnak a védelmi feladatok precíz, hatékony biztosítására?

ABZ Drone - Yuneec - E90

Yuneec Typhoon H plus

Elsődleges felhasználása főleg amatőr videósok körében jellemző, de mi a kis méret, a könnyű kezelhetőség és a 6 rotoros kiosztás miatt választottuk. Tökéletes rávezető gyakorlatokat lehet végezni vele, mely felkészít a nagyobb méretű drónok irányítására.

ABZ Drone - Yuneec - E90

Yuneec H520

A gyártó első számú, kifejezetten ipari felhasználásra gyártott drónja. Különböző payload-okkal számos területen lehet gazdasági tevékenységet végezni vele. Rendkívül felhasználóbarát és rengeteg repülési móddal változik egyik pillanatról a másikra, azzá, amire szeretnéd használni.

ABZ Drone - Yuneec - E90

Hercules 10

Az ipari drónok egy új piacát hódította meg épület és tetőtakarító payload-jával. Ezen feladatok elvégzésén túl, számos nagyobb méretű terhet (akár 10 kg) képes huzamosabb ideig szállítani. Itt már nem beszélhetünk átmenetről a hobby és ipari felhasználás között, ez ízig vérig nehézfiú.

ABZ Drone - Yuneec - E90

Hercules 20

A világon a kereskedelmi forgalomban kapható, egyik legnagyobb teherbírású drón. A nagy hasznosteher szállítása mellett (20 kg) is képes akár 20 percig a levegőben lenni. A permetezés mellett, bármilyen területen használható, ahol az erő az elsődleges szempont. A kezelő igazi apokaliptikus érzéseket élhet át az első felszálláskor.

ABZ Drone - Yuneec - E90

Altura Zenith ATX8

A világ legsokoldalúbb ipari drónja. A gyártó elvárásait messzemenően túlszárnyalta az Altura, amikor szünet nélkül 720 órán keresztül dolgoztak a rotorjai hiba nélkül. Bármilyen payload applikálható az egyedi Altura Cardan tehercsatlakozáshoz.

ABZ Drone - Yuneec - E90

Pensar

A világ első dupla spektrumú kamerával szerelt szuperszámítógépe, mely képes valós idejű képfeldolgozásra mesterséges intelligenciával.

Rólunk

 

Az Agrobot Kft. 2018. 10. 30-án alakult, fő tevékenysége 4669’08 Egyéb m. n. s. gép, berendezés nagykereskedelme, mely a gyakorlatban a DRONE VOLT, az AERIALTRONICS és a YUNEEC által gyártott drónok magyarországi disztribútori feladatainak ellátását jelenti. A társaság kiemelt jelentőségű tevékenységei közé tartozik a drón alkalmazás-fejlesztés, valamint a saját oktatási tartalmon alapuló drónpilóta gyakorlati és elméleti képzés is. A Kft. partnerei felé az ABZDRONE arculati megjelenítést alkalmazza.

A vállalkozás aktív működését megelőzően a disztribútori és az innovációs tevékenység a tulajdonosi körben megtalálható Agrárközösség Kft. működési keretein belül zajlott. A fent említett gyártókkal kialakított szakmai kapcsolat révén előkészítési fázisban van a forgalmazott márkák javítási és karbantartási hátterét biztosító márkaszervíz kialakítása is, mely 2020. első félévében fog elindulni.

A közel három éves fejlesztési tapasztalatunkra, valamint a franciaországi DRONE VOLT ACADEMY-n folytatott tanulmányokra alapozva alakítottuk ki saját oktatási anyagunkat és módszertanunkat. Az általunk forgalmazott termékekhez kapcsolódóan rendszeres oktatásokat tartunk tartalomtól függően egy vagy akár többnapos oktatások keretében is. Szakmai együttműködéseink során törekszünk arra, hogy ne csak a civil felhasználóknak, hanem a biztonsági és védelmi szektor szereplőinek is tudjunk speciális feladatok ellátására képzést kidolgozni és biztosítani.

A forgalmazott termékek magasszintű minősége, a felhasználói lehetőségek sokszínűsége lehetőséget ad arra, hogy a vállalkozáson belül önálló területként jelenjen meg a biztonsági és védelmi szektor kiszolgálása.

Jelen összefoglaló célja azon drónok és csatlakoztatható eszközök (payload) rövid bemutatása, mely a biztonsági és védelmi szektor kihívásaira és feladataira megoldást és eszközt jelenthetnek a hétköznapokban. Tekintettel arra, hogy a terület feladatainak ellátása során nem csak sztenderd, sorozatgyártott eszközökre van szükség, lehetőség van a gyárakkal kialakított szoros kapcsolat révén egyedi megoldások fejlesztésére és kialakítására is.

 

Szeretne ön is részese lenni a drónnal történő biztonságtechnikai forradalomnak? Szeretné innovatív módszerekkel az elsők között fejleszteni azt a területet, amelyen tevékenykedik?

Akkor nyisson a jövő irányába! Tartson velünk! Kérjen tőlünk ajánlatot! 

Az ipari drónok forradalma megkezdődött!

Ha szeretnél jobban betekinteni az ipari drónok világába, akkor tekintsd meg az általunk készült anyagokat!

Ismerje meg vezető szakértőinket!

Török Zoltán - Nemzetközi drónpilóta

Keczer Máté

UAV Műveleti Igazgató

Szakszolgálati engedéllyel rendelkező, légiforgalmi irányítóként naprakész információkkal rendelkezik a légijárművel történő repülés jogi szabályozásával és etikai hátterével kapcsolatban. Tanulóinknak segít elsajátítani a drónok biztonságos használatához szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket.

Török Zoltán - Nemzetközi drónpilóta

Ludvigh Károly

Szerviz és műszaki igazgató

Drónépítő múltjából adódóan mély ismeretekre tett szert a drón külső és belső felépítéséről. Számos ipari és videós drónnal szerzett tapasztalatot az elmúlt 6 évben. A pilóta egyik legfontosabb kompetenciája, hogy drónját a lehető legnagyobb részletességgel megismerje, így felkészült lehet, ha bármilyen meglepetés érné.

Török Zoltán - Nemzetközi drónpilóta

Török Zoltán

Nemzetközi drónpilóta

Nemzetközi szinten több országban végzett drónakadémiát, ahol olyan nagymúltú szakemberektől tanulhatott, akik a drónok 21. századi megjelenések kezdetén már napi szinten használtak ipari célokra UAS-t. Az erre a célra gyártott drónok nagyban eltérnek a magánfelhasználásra készült UAV-től, ezért fontos hogy tanítványaink valós gépekkel, valós körülmények között szerezzenek tudást, tapasztalatot.

Kérdése lenne a drónokkal kapcsolatban? Szakértőink állnak a rendelkezésére!

Gyakran ismételt kérdések

Államilag elismert-e a képzés?

Jelenleg nincs államilag elismert képzés Magyarországon (szakértőnk részletes cikkét ebben a témában az alábbi linken olvashatja el):
https://abzdrone.com/kepzesjogi-tajekoztato-dronpilota-jelolteknek/

Személyesen vagy online vannak megtartva a képzések?

Képzéseink alapvetően személyesen kerülnek megtartásra, amennyiben a vírushelyzet indokolja, abban az esetben az elmélet ZOOM meeting formájában, a gyakorlat pedig személyesen lesz megtartva.

Hogyan tudok fizetni?

A képzés díjáról számlát állítunk ki a jelentkezést követően, amit átutalással tudsz rendezni.

Hol vannak a képzések?

Elméleti képzéseink egy irodaparkban kerülnek megtartásra, így szünetben több étterem, bolt, sőt a Daubner cukrászda is rendelkezésre áll. Helyszín: Budapest, Montevideo utca 1.

Gyakorlati képzésünket Pomázon rendezzük meg, ahol a víz, üdítő biztosított, illetve ebédre pizzát rendelünk, amelyet a természet lágy ölén fogyasztunk el.

Mennyi ideig tartanak a képzések?

A képzések reggel 8.30-kor kezdődnek és kb.16.30-kor érnek véget. Ez idő alatt kávé, üdítő, víz biztosított.

Milyen sűrűn vannak képzések?

Minden képzéstípusunk havonta egy alkalommal indul.

Csoportos vagy céges képzésre van-e lehetőség?

Minimum 5 fő esetén lehetőség van egyedi dátummal egyedi képzés megrendelésére.

Ha mindenre megkapta a választ, akkor a döntés már csak az ön kezében.

 

Szeretne elsők között belevágni egy sikeres és előremutató projektbe? Ha a válasz igen, akkor kérjen ajánlatot!

Érdeklődés és ajánlatkérés

Jelentkező
[Kérjük jelölje,hogy egyénileg vagy csoportosan szeretne a képzésen részt venni!]


[Kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.*]
Adatvédelmi tájékoztató »
<