Az ABZ DRONE a YUNEEC DRÓNOK hazai disztribútora

Az ABZ DRONE a YUNEEC DRÓNOK hazai disztribútora, hivatalos képzési és szerviz központja.

Újabb hihetetlen sikert könyvelhet el az ABZ DRONE csapata, hiszen a világ egyik legnagyobb és legsikeresebb dróngyártójának a YUNEEC-nak is megkaptuk a hazai disztribúciós jogát.

A YUNEEC termékekkel kiegészülve a drónos felhasználási területek mindegyikére profi drón megoldásokat nyújtunk a hobbi célú felhasználástól, a profi, ipari felhasználásig. Jelenleg a drónok legszélesebb pelettáját kináljuk a piacon 300.000 Ft-os megoldásoktól, akár a több mint 30 millió forintos ipari drón megoldásokig.

A YUNEEC termékek vásárlóink számára, professzionális, magas színvonalú repülést és pontos, gyors feladatvégzést biztosítanak. A drónok és hozzájuk kapcsolódó payload-ok pedig rengeteg munka elvégzésében lesznek hű társai felhasználóiknak.

Minden YUNEEC termékünk rendelkezik európai tanusítvánnyal, mely megfelel az Európai Unió legfrissebb drónos irányelveinek és jogszabályainak is.

Az ABZ DRONE csapata pedig áll vásárlói rendelkezésére, legyen szó a megfelelő gép, illetve kiegészítő alkatrészek  kiválasztásáról, a gépspecifikus képzésekről vagy akár az azonnali szervizelésről.

Bízunk benne,hogy hamarosan Ön is megismerkedik legújabb drónjainkkal!

 

Üdv.:

ABZ DRONE csapat