Az ABZ Drone elmúlt évének sikerei

Eseménydús év van mögöttünk. Olyan fordulatszámon pörögnek az ABZ Drone mindennapjai, ahogy az ipari-mezőgazdasági drónok területe is fejlődik a világ számos pontján. Míg 2020-ban 13,5 milliárd dollárra becsülték a globális drónpiac értékét, ez a szám a legpesszimistább előrejelzések szerint is átlépi a 40 milliárd dollárt 2025-ig. Ez a folyamat végre hazánkban is érezhető; megalakult a Magyarországi Drón Koalíció, amibe mi is alapító tagként csatlakoztunk. Egyre többen érdeklődnek az UAV-ok mezőgazdasági és ipari felhasználása iránt, aminek köszönhetően indulásunk óta folyamatosan tudjuk fejleszteni termékpalettánkat, szolgáltatásainkat és ügyfeleink kiszolgálását dinamikusan növekedő csapatunkban.

Ebben a blogposztban szeretnénk megosztani veletek, milyen eredményeket értünk el az elmúlt évben, és ebben milyen lehetőségek rejlenek számotokra.

 

Új iroda Szentendrén

Új, szentendrei irodánkban akár 20 fő befogadására is alkalmas oktatóteremben tartjuk elméleti oktatásainkat, immáron regisztrált felnőttképzési intézményként, öt különböző alapképzéssel, és permetező, illetve fotogrammetriai területeken expert képzésekkel is. Ha szeretnél expert oktatáson részt venni, vedd fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található elérhetőségek valamelyikén! A nagyok mellett a kezdő pilótákra is gondolunk: A1, A2 és A3 vizsgafelkészítőket is tartunk.

 

Legszélesebb ipari drónpaletta

 

A világ 4 legmeghatározóbb dróngyártójának termékei érhetők el nálunk. Kínálatunkban minden mezőgazdasági és ipari feladatra találhatók  YuneecDrone VoltAerialtronics, és DJI gépek, payloadok. Minden általunk forgalmazott termékhez biztosítunk teljes körű szervizszolgáltatást és alkatrészellátást, illetve a Drone Volt és Aerialtronics márkák esetében a garanciális szervizelést is vállaljuk.

Drónos szoftvermegoldások

Hivatalos forgalmazója és oktatóközpontja lettünk a Pix4D szoftvereknekamelyek minden ipari drónos feladatra professzionális hátteret biztosítanak. Kipróbáltuk már minden releváns fejlesztő cég termékeit – a Pix4D került ki győztesként a legtöbb területen, bátran ajánljuk őket mindenkinek.

Országszerte több bemutatóterem

Nem csak az oktatóterem lett nagyobb kibővített irodánkban: bármilyen gépet megnézhetsz a bemutatótermünkben, és repülési bemutatókkal is várunk szentendrei telephelyünkön. Ha Szentendre messze esik a lakóhelyedtől, várunk további bemutatótermeinkben Kecskeméten, Győrben, Mórahalmon, Nyíregyházán, Szolnokon és Budapesten.

Új befektető

Bővülés történt a tulajdonosi körünkben is: a Szekeres István által tulajdonolt MIB Invest Group jelentős részesedés vásárolt cégünkben. Az új tulajdonos bevonásával még tovább erősödik az agráriumban, valamint a hazai és nemzetközi drónpiacon betöltött szerepünk.

WJH20 permeteződrón a nagyvilágban

Elindult a magyar fejlesztésű WJH20 termék nemzetközi értékesítése: a Drone Volt Hercules 20-ra szerelt egyedi fejlesztésű szórórendszer így Európa-szerte segítheti a hatékonyabb permetezési megoldásokat kereső gazdákat.

Segítünk pályázatban, oktatásban, vásárlásban

Könnyebb tőlünk drónt és szoftvereket vásárolni, mint valaha: ügyfeleink részére már áruhitel, hitel és lízing konstrukciókat is nyújtunk. Az új precíziós pályázati felhívásnak köszönhetően pedig akár féláron juthatsz hozzá mindezekhez. Sőt, ha szükséged van segítségre a pályázatírásban, abban is tudunk segíteni: partnerünk, az Agrárközösség segítségével A-tól Z-ig támogatunk a folyamatban, pályázatírástól a működtetésig.

Ha bármilyen kérdésed van, kérj visszahívást kollégánktól ezen a linken!

Az ABZ Drone csapata