Az ABZ Drone Kft. a Forbes 50-es listáján

Forbes 50

Élvonalban járunk a hazai digitalizáció területén is: cégünk felhő alapú működése kivívta a Forbes és a T-Systems elismerését.

A felhőszolgáltatások alapjaiban formálják és határozzák meg napjainkat, különös tekintettel az üzleti életre. A hatékony és gördülékeny munkavégzés biztosítása érdekében folyamataink és szolgáltatásaink nagy részét mi is ilyen formában szervezzük meg. A Forbes Cloud 50 listája olyan vállalatokat sorakoztat fel, amelyeknek kiemelkedő szerepük van a digitalizáció magyarországi úttörésében.

A digitalizáció úttörése a mezőgazdaságban

“Az elmúlt években mind az iparban, mind az agráriumban egyre növekvő szerepet kap a digitalizáció. Ez nem csak azért fontos, mert rövidebb idő alatt több feladat ellátására vagyunk képesek, hanem amiatt is, mert ez pontosabb munkavégzést tesz lehetővé. Emellett pedig évekre visszamenőleg képesek vagyunk nyomon követni a változásokat” – mondja Török Gyula, az ABZ Drone tulajdonos-ügyvezetője.

“Szokták mondani, hogy az anyag nem vész el, csak átalakul. Így van ez az adattal is: a drónnal készített felméréseket követően kiemelt fontosságú a kapott adatok kiértékelése, hogy azokat a gyakorlatban is tudjuk hasznosítani. A felhő alapú megoldásoknak köszönhetően gyorsan és könnyedén tudjuk megosztani az értékeléseket szinte bármilyen eszközről, így ezek a dokumentációk bármikor, bárhol a rendelkezésünkre állnak.”

Felhőszolgáltatások a precíziós gazdálkodásban 

A precíziós gazdálkodásban tevékenykedők számára szerteágazó szolgáltatás- és eszközkínálattal állunk rendelkezésre, mindezeket pedig olyan szoftvermegoldásokkal támogatjuk meg, amelyek segítenek új szintre emelni a méréseket. Az általunk hivatalosan forgalmazott szoftverek adott drónterületre specializálódott használatával dróntanfolyamainkon ismerkedhetnek meg a hallgatók.