Az ABZ Drone első hivatalos bemutatkozása

Csapatunkkal a 2020.01.22-25-én megrendezett Agromash-on jártunk, ahol az első hivatalos bemutatkozásunk volt az ipari drónokkal. Ugyan számítottunk rá, hogy lesznek érdeklődők, de arra nem hogy a standunk előtt fognak feltorlódni a gazdák.

Örömmel vettük a nagy létszámú érdeklődést és jó volt látni, hogy a közel 3 éve tartó kísérletezésnek köszönhetően a gazdáknak egy valóban tökéletes permetező technológiát tudtunk bemutatni, amivel nem csak a környezetet tudják nagy mértékben kímélni, de mellette a termelésüket is egy új szintre emelhetik.

Az esemény utolsó napján a francia dróngyártó képviselője is ellátogatott a standunkra. Örömmel töltötte el, hogy a Magyar Gazdák ennyire nyitottak az innovációra.

A hazai látogatókon kívül a szomszédos országokból is rengeteg volt az érdeklődés. Ez tökéletesen mutatja, hogy ők sem akarnak lemaradni a magyaroktól.

A lehetőség, a technológia fejlődés, a precíziós mezőgazdasághoz szükséges eszközök mindenki számára elérhetők, ezt a rendezvényen kiállított gépek, eszközök a pár százezer forintos tételektől, egészen a majdnem 200 milliós monstrumokig mindenki megtalálhatta a gazdaságához illőt.

Az elérhető technológiák terén hazánk gyártói és kereskedői az élen járnak. Az ugródeszka készen áll, most a gazdák következnek!