PREGA Conference 2020

A 2020-as PREGA Konferencián is találkozhattak velünk az érdeklődők, ahol az egyedi fejlesztésű permetező drónunk megismerése mellett ügyvezetőnk, Török Gyula előadását is meghallgathatták a résztvevők.

A PREGA Konferencia hazánk egyik leginnovatívabb mezőgazdasági megoldásait felvonultató rendezvénysorozat, melyet minden évben megrendeznek. Az esemény színvonalát jól mutatja, hogy idén több mint 1.000 fő feletti érdeklődő volt jelen. A rendezvény szervezői már jól ismerték az elmúlt 3 év kísérleti eredményeit, melyeket a permetezési kutatómunkánk során szereztünk meg. Ezért ügyvezetőnket felkérték, hogy mind a kertészeti, mind pedig a szántóföldi szekcióban adjon elő és meséljen a tapasztalatokról, illetve térjen ki a hazai gyártású szórórendszer előnyeire.

A kertészeti szekcióban az előadásunk után Czemiczki István, a SAUSKA Tokaj Kft. szőlészeti vezetője számolt be az elmúlt 1 év közös kísérleti eredményeiről és az egyedi gyártású szórórendszerünk hatékonyságáról, melyről részletesebben itt olvashattok.

Az előadások és konferencia tapasztalatai, illetve az érdeklődői visszajelzések alapján bátran kijelenthetjük, hogy a piac nagy örömmel fogadja, hogy európai gyártású, prémium minőségű drónokkal, illetve hazai gyártású szórórendszerrel sikerült innovációt elérnünk a permetezés területén, megelőzve a nagy kínai és amerikai gyártókat is.

Köszönjük a szervezőknek a profi rendezvényt és az előadói felkérést, az érdeklődőknek pedig a sok pozitív visszajelzést.

Találkozunk jövőre is.