Yuneec Mantis G: a tökéletes hobbidrón

Az elsősorban ipari drónok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Yuneec 2019-ben az utazók és a kezdő drónpilóták igényeit szem előtt tartva adta ki a Mantis G-t. A mechanikus stabilizátorral és 4K kamerával felszerelt kompakt drón a mai napig tökéletes választás azoknak, akik jó minőségű, látványos felvételeket szeretnének készíteni, de nem akarnak drága, bonyolult eszközöket vásárolni.

 

Ideális kezdés

A Mantis G vezérlését az is megtanulhatja, akinek nincsen korábbi tapasztalata. Az Auto Flight módoknak köszönhetően a drón olyan előre megadott feladatok elvégzésére képes, mint az objektumkövetés, vagy a távirányítóhoz való visszatérés. Az okos funkciók használatával gyönyörű felvételeket készíthetünk, a finom egyenletes mozgásnak köszönhetően. A gyártó által megadott No-Fly zónák automatikus elkerülése és a kiemelkedően jó stabilitás tovább könnyíti a kezdő pilóták dolgát. Meghatározhatjuk a megengedett legnagyobb távolságot és magasságot, így biztosan nem veszítjük szem elől a Mantis G-t. A gyakorlottabbak is élvezni fogják a kis drón irányítását, hiszen a 72 km/h végsebességgel sok látványos manőver végrehajtható.

Megosztásra tervezve

Tervezéskor a Yuneec figyelembe vette a célközönség kívánságait, így jött létre az azonnali megosztás funkció. A telefonos applikáció segítségével a rögzített tartalmakat egy érintéssel megoszthatjuk a közösségi média platformokon. Hosszabb videókat is készíthetünk, hiszen a drón 8 gigabájtos tárhelyét kiegészíthetjük SD kártyákkal, így a 30 perces repülés idő közben egyszer sem kell kikapcsolni a kamerát.

Segítünk a drónozás megismerésében

Sok más drón mellett a Mantis G-t is megtalálod kínálatunkban. Nézz körül nálunk, ismerd meg termékeinket és szolgáltatásainkat, ha pedig te is részese szeretnél lenni a jövőnek jelentkezz drónpilóta képzéseinkre!