Yuneec Typhoon H3 – végre egy alternatíva a félprofi videós drónok piacán

 

Profi vagy épp hobbista drónpilótaként hosszú évek óta lényegében csak egy gyártó kínálatából tudunk válogatni, ha használható gépet keresünk. Félreértés ne essék a DJI termékei kiválóak, és nem lehet eltagadni a kínai gyártótól az úttörő fejlesztéseinek jelentőségét, azonban semmilyen termékkategóriának nem tesz jót, ha csupán egyszereplős. Szerencsénkre néhány mérnök évekkel ezelőtt kiszállt a DJI fejlesztőgárdájából és saját úton indultak tovább.

Így jött létre a Yuneec, és nekik köszönhetjük a legújabb, profiknak és igényes hobbistáknak szánt Typhoon H3-at, ami végre valós alternatívát jelent a Phantom széria ellenében. A Leicával közösen fejlesztett 1 incses kamera, a hat rotoros rendszernek köszönhető elképesztően csendes repülés és a kétoperátoros kezelés egyértelműen szemlélteti a Yuneec stratégiáját: odafigyelnek a felhasználók igényeire, és tudják milyen területeken van szükségük többre a profi videósoknak és légifotósoknak.

A következő néhány hétben rendszeresen fogunk jelentkezni részletes tesztekkel és elemzésekkel a Yuneec Typhoon H3 kamerájával, repülési tulajdonságaival és műszaki megoldásaival kapcsolatban. A referenciapont a Phantom 4 Pro lesz, a szempontokat pedig 7 év drónvideós tapasztalatai, és konkrét tesztek alapján értékeljük.

Kövesd be Facebook oldalunkat, hogy ne maradj le a legfrissebb újdonságokról a drónok világában!

 

Szeretnéd megnézni az új Yuneec drónt bemutatótermünkben vagy bemutatórendezvényünkön repülés közben?

Akkor küldd el elérhetőségeidet, és munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot!

[contact-form-7 id=”3189″ title=”Kapcsolat – Yuneec (HU)”]