Payload sdk

Repítsd a magasba eszközeidet!

Integrálj bármilyen payloadot – érzékelőket, robotkomponenseket és egyebeket – a DJI vezető ipari drónplatformokkal, hogy új piacokat hodíthass meg vállalkozásoddal!

Mi az a DJI Payload szoftverfejlesztő csomag (SDK)?

Kommunikációs API-k

Egy új protokollkészlet, amely lehetővé teszi, hogy a payload kommunikáljon a drón belső rendszereivel, például a repülésvezérlővel, a GPS-modullal, az átviteli rendszerrel és így tovább.

Payload integráció

Építsd az alapoktól kezdve a két rendelkezésre álló integrációs port segítségével, amelyeket arra terveztek, hogy segítsenek a payload DJI drónokhoz való csatlakoztatásában.

Küldős payload

Az elektromágneses spektrum minden szekciójában található érzékelők, roboteszközök és egyéb eszközök felszerelhetők egy DJI platformra.

Mobileapplikáció

A DJI Pilot alkalmazáson vagy egy egyedi fejlesztésű mobilalkalmazáson keresztül valós időben megjelenítheti a hasznos teher adatait, és parancsokat küldhet, beállításokat módosíthat és egyebeket.

Két módja a payload integrálásának a DJI drónokra

DJI SkyPort V2

Egy szabványos adapter, amely rögzíti és integrálja a payloadot a drónra, megkönnyítve a két rendszer közötti kommunikációt.

DJI X-Port

Egy készre szerelhető standard gimbal, amelyhez DJI SkyPort V2 és egy gimbal hibakereső interfész tartozik. A gimbal beépítése csökkenti a payload és a drón integrációját.

Kompatibilis drónok:

DJI Matrice 300 RTK

A Matrice 300 RTK a DJI legújabb kereskedelmi drónplatformja, amely a modern repülési rendszerekből merít ihletet. Akár 55 perc repülési időt, fejlett AI képességeket, 6 irányérzékelőt, pozicionálást és még sok mást kínál, az M300 RTK teljesen új mércét állít fel az intelligencia, a nagy teljesítmény és a páratlan megbízhatóság kombinálásával.

Tovább>>

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben kérdésed lenne hozzánk, kérünk, töltsd ki az alábbi űrlapot, és a megadott elérhetőségén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

    * Kötelező mező

    <