Könnyen használható térképészeti szoftver, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy segítsen rögzíteni, elemezni és vizualizálni a környezetet

Digitalizáld a világot magad körül

Rögzítsd, elemezd és vizualizáld környezeted a DJI Terra segítségével – egy könnyen használható térképészeti szoftverrel, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy segítsen az ipari szakembereknek a valós helyzeteket digitálisan leképezni.

  Tervezés, feldolgozás, elemzés és végrehajtás.

  Feladat tervezés

  Adatgyűjtés

  Feltérképezés

  Adatelemzés

  Digitalizáld a világot magad körül!

  Építőipar

  Projektek közötti pontos adatgyűjtés, -mérés és -elemzés

  Infrastruktúra

  Végezz részletes vizsgálatokat összetett eszközökön és szerkezeteken könnyedén

  Energiaipar

  Vizsgáld meg biztonságosan a függőleges berendezéseket és szerkezeteket, speciális optimalizációkkal a távvezetékekre vonatkozóan.

  Közbiztonság

  Gyors átfutási idő elérése a helyszíni kritikus információk összegyűjtésében

  Mezőgazdaság

  Ismerd meg mélyrehatóan a földedet, hogy nagyobb hozamokat érhess el

  Filmipar

  Az előzetes vizualizáció optimalizálása a tervezési munkafolyamatok javítása érdekében az egész csapatban

  Zökkenőmentes munkafolyamatok, pontos eredmények

  Páratlan hatékonyság és felhasználói élmény

   

  Importálj képeket, miközben könnyedén navigálsz az intuitívan kialakított felhasználói felületen.

  Tömeges feldolgozás, akár 400 kép/1 GB RAM1, ezzel minimalizálva a terepi munka és a digitális vizualizáció közötti várakozási időt.

  Futtass rekonstrukciós feladatokat több grafikus kártya egyidejű alkalmazásával a hatékonyság növelése érdekében.

  Teljesítsd és szárnyald túl a projekt követelményeit

   

  3D modellek fokozott abszolút pontossággal a földi ellenőrző pontok (GCP-k) és checkpointok beállításával, így könnyedén mérhetsz és ellenőrizhetsz.

  Tekintsd meg a küldetésről készült minőségi jelentést, hogy az eredmények megfeleljenek a pontossági előírásoknak.

  Kompatibilitás és rugalmasság

   

  A térképek és modellek koordinátáit több mint 8500 fő koordinátarendszerbe alakíthatja át, egyszerűen kiválasztva az igényeidnek megfelelő kimenetet.

  A POS-adatok, a GCP-k vagy mindkét adatkészlet beépítésével közvetlenül a projekt által igényelt célkoordinátarendszerben, fokozott pontosságú georeferált térképeket és modelleket hozhatsz létre.

  A következő generációs térképészeti megoldások kezdete

  Használd ki a mesterséges intelligencia által vezérelt térképezési megoldások erejét, amelyek célja, hogy ipari projektjeid a következő szintre emelje. Legyen szó tárgyak osztályozásáról, helyszíni vizsgálatokról és egyebekről, a küldetések zökkenőmentes végrehajtásához megkezdheted a feladatspecifikus térképezési megoldások kidolgozását

  Adatgyűjtés

  Határozd meg a feladat célját, tervezd meg a kívánt repülési tervet, és néhány gombnyomással, autonóm módon gyűjtsd össze a kritikus adatokat, hogy elérd a kívánt eredményt.

  Adatfeldolgozás

  Használd a kifinomult képfelismerő technológiát 2D és 3D adatok generálásához, ami az eszközök, objektumok, környezet és egyéb dolgok valósághűbb ábrázolását eredményezi.

  Adat felhaszálás

  Olyan eszközök és gépi tanulási technikák bevezetése, amelyek számos különböző iparágban használhatók – például osztályozási algoritmusok fák, tárgyak és egyéb szcenáriók azonosítására.

  Kivitelezés

  Tegye meg a szükséges lépéseket, és élvezze a hatékonyabb folyamatokat a gépvezérléssel – legyen szó automatizált növényvédelmi permetezésről, a munkaterületek felügyeletéről, anyagszállításról és sok másról.

  Ha szeretnéd megtudni, hogyan teheti a DJI Terra hatékonyabbá és jövedelmezőbbé vállalkozásod, lépj kapcsolatba csapatunkkal!

  Vedd fel velünk a kapcsolatot!

  Amennyiben kérdésed lenne hozzánk, kérünk, töltsd ki az alábbi űrlapot, és a megadott elérhetőségén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

   * Kötelező mező

   <