Ismerd meg DJI Zenmuse Z30 kamerát 30× optikai zoommal

Nagy hatótáv, precíz munkavégzés

A kereskedelmi légi járművek egyre inkább létfontosságú eszközzé válnak a vállalkozások számára, mivel hatékonyabban tudják összegyűjteni az elengedhetetlen információkat. A Zenmuse Z30 az első integrált, akár 30-szoros optikai és 6-szoros digitális zoommal rendelkező légi kamera, amely páratlan képi adatrögzítést kínál. A vállalkozások mostantól nagyobb távolságból rögzíthetik a szükséges információkat, így a képi adatgyűjtés jelentősen gyorsabbá válik, és kiküszöböli a személyzet és a berendezések sérülésének kockázatát.A DJI Matrice drónokkal való zökkenőmentes integrációra tervezett Zenmuse Z30 azonnal tökéletesen működik, és hozzáférést biztosít a DJI által ismert intelligens funkciókhoz.

MOBILTORONY-ELLENŐRZÉS

Biztonságosabb és gyorsabb mobiltorony-ellenőrzés a Zenmuse Z30 segítségével. A távolból történő ellenőrzéssel megszűnik a veszélyes kézi ellenőrzés és az eszközökbe való ütközés kockázata. 

SZÉLTURBINA-ELLENŐRZÉS

A finom sérülések messziről történő felismerése, miközben elkerülhető a személyzet és a berendezések károsodása. Állítsd be a repülőgépet úgy, hogy a Point of Interest funkcióval körbejárd a vizsgálandó objektumot, így teljes 360°-os képet kaphatsz a vizsgálandó objektumról.

 

TŰZOLTÁS

A tűzoltók mostantól gyorsan áttekinthetik a helyszínt, és a 30-szoros zoom segítségével pontos és konkrét információkhoz juthatnak, amelyekre műveleteiket alapozhatják.

A Zenmuse Z30 kamerával kompatibilis ipari drón

DJI Matrice 300 RTK

A Matrice 300 RTK a DJI legújabb kereskedelmi drónplatformja, amely a modern repülési rendszerekből merít ihletet. Akár 55 perc repülési időt, fejlett AI képességeket, 6 irányérzékelőt, pozicionálást és még sok mást kínál, az M300 RTK teljesen új mércét állít fel az intelligencia, a nagy teljesítmény és a páratlan megbízhatóság kombinálásával.

Tovább>>

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben kérdésed lenne hozzánk, kérünk, töltsd ki az alábbi űrlapot, és a megadott elérhetőségén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

    * Kötelező mező

    <