Drónképzések

Képzés típusok

ABZ Drone - Permetező drónpilóta képzésPermetező drón pilóta képzés

A képzés lehetővé teszi, hogy a resztvevők elsajátítsák a permetező drónok kezelését és megismerjék ezen eszközök használatának pontos jogszabályi hátterét. A piac legrészletesebb permetező drónpilóta képzése 6 hektáros permetezés szimulációval. A gépeket mi biztosítjuk a képzéshez.

 

Időtartam: 5 nap

Ára: 380.000 HUF/fő + ÁFA

Akciós ár: 300.000 HUF/fő + ÁFA

Bővebben>>

ABZ Drone - Drónpilóta alapképzésDrónpilóta
alapképzés

Ez a képzés lehetővé teszi a résztvevőnek, hogy elsajátítsák a drónok kezeléséhez szükséges elméleti, gyakorlati és jogszabályi alapokat. Gyakorlati repüléseink során a pilóták megismerkedhetnek a YUNEEC és DJI drónokkal és a velük végezhető feladatokkal is.

 


Időtartam:
1 nap

Ára: 80.000 HUF/fő + ÁFA

Akciós ár: 50.000 HUF/fő + ÁFA

Bővebben>>

ABZ Drone - Ipari drónpilóta képzésIpari drónpilóta alapképzés

A képzés résztvevői részletes elméleti és gyakorlati képzést kapnak az iparban használatos drónokról és a velük végezhető feladatokról. Bemutatjuk, hogyan és mennyi pénzt lehet keresni/spórolni egy ipari drónnal. Megismerjük az ipari drón palettát az 1 millió forintos belépő szinttől a több mint 10 millió forintos szuper drónokig.


Időtartam:
2 nap

Ára: 160.000 HUF/fő + ÁFA

Akciós ár: 120.000 HUF/fő + ÁFA

Bővebben>>

Mezőgazdasági monitoring drónpilóta képzés

Részletek hamarosan

Területmérés, shape/KML file készítés-képzés

Ez a képzés megfelelő tudásanyagot biztosít akár a földmérőknek, akár egyéb ipari területen tevékenykedő szakembereknek, a pontos és precíz munka előfeltételének megteremtéséhez.

Időtartam: 1 nap

Ára: 105.000 HUF/fő + ÁFA

Akciós ár: 80.000 HUF/fő + ÁFA

Bővebben>>

Tisztelt Drónpilóta Jelöltek!

Szeretnénk felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy amennyiben bármely cég, pilóta nélküli légijármű kezelő képzésére jelentkezne, legyen nagyon körültekintő! Számos szervezet hirdeti, és értékesíti oktatási programját rendkívül megtévesztően. A jelenleg hatályos jogszabályi környezet semmilyen típusú képesítést nem ír elő az eszközökkel végrehajtott repüléshez. Ebből következik, hogy a jelenleg elérhető képzések értékét nem a kiállított bizonyítvány, tanúsítvány, vagy oklevél típusa határozza meg, hanem az oktatás szakmai tartalma!…

Tovább olvasom >>

 

 

Küldetésünk

A drónok és a drón technológia korunk talán legdinamikusabb fejlődő iparága. A drónok használatával rengeteg időt,pénzt,energiát tudunk megspórolni úgy hogy közben a környezetünk is kíméljük. Emellett megoldást jelenthet a napjainkban egyre inkább tapasztalható munkaerő hiányra, mely sok vállalkozás növekedésének a korlátja. Ezek a csodálatos eszközök egyben rengeteg veszélyt is rejtenek, ezért az ABZ DRONE számára kiemelt jelentőséggel bír,hogy vásárlói illetve a drónpilóták valóban biztonságosan és hatékonyan tudják használni eszközeiket.  Ezért létrehoztuk az ABZ DRONE AKADÉMIÁT.

Gyakorlatorintált képzéseinken, kimagasló tudással rendelkező oktatók segítségével sajátíthatják el tanulóink a drónokhoz szükséges elméleti tudást,és a biztonságos gyakorlati repülést.

 

Minőségi garancia

Oktatási anyagunk és képzési tematikánk a nemzetközi szabványoknak megfelelően lett kidolgozva. ABZ Drone partnere a világszerte jelen lévő Dronevolt Academynek.

 • Kiscsoportos képzések – oktatónként maximum 4 fő
 • Több mint 50 oldalas oktatási anyag
 • Repülési checklist átadása
 • Fényképes drónpilóta igazolvány

Képzésünk kiterjed

 • Gépek technikai specifikációinak megismerésére
 • Tevékenység specifikus képzésre
 • Jogszabályi ismeretekre
 • Légtér használati ismeretekre
 • Gyakorlati repülések
 • Feladat szimulációkra
 • Felszállás, repülés és landolás és ezt megelőző illetve
  ezt követő feladatokra
 • Gépek karbantartási feladataira

Képzési dátumok

Képzés:
Képzés időpontja:
Jelentkezési határidő:
2020. október 8-9.
2020. október 3.
2020. október 12-16.
MEGTELT
2020. október 21.
2020. október 16.
2020. november 12-13.
2020. november 7.
2020. november 16-20.
MEGTELT
2020. november 24.
2020. november 19.

 

 

Amennyiben a vírus miatti korlátozások a képzést személyesen nem teszik lehetővé, úgy oktatóink ZOOM meeting formájában tartják meg az elméleti oktatást, a gyakorlati képzések időpontját pedig áthelyezzük. Ezen időpontról a jelentkezőkkel előzetesen egyeztetünk.

 

Érdeklik képzéseink?

Amennyiben érdeklődik fenti képzéseink iránt kérjük jelezze, hogy hány fővel szeretne részt venni és melyiken. Ha kérdése lenne, kérjük azt is írja meg számunkra. Megkerésését követően kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot.

* Kötelező mező

<