Dróntanfolyam

Permetező drónpilóta képzés

A képzés lehetővé teszi, hogy a résztvevők elsajátítsák a permetező drónok kezelését és megismerjék ezen eszközök használatának pontos jogszabályi hátterét. A piac legrészletesebb permetező drónpilóta képzése 6 hektáros permetezés szimulációval. A gépeket mi biztosítjuk a képzéshez.

Időtartam: 5 nap

Ára: 300.000 HUF/fő + ÁFA

Bővebben>>

A2 vizsgafelkészítő online videókurzus

Ez a képzés lehetővé teszi a résztvevőnek, hogy elsajátítsa a drónok kezeléséhez szükséges elméleti és hatályos jogszabályi alapokat, mely után gond nélkül, magabiztosan leteheti az A2-es drónkezelő vizsgát.

Időtartam: 1 nap

Ára: 30.000 HUF/fő + ÁFA

Bővebben>>

Mezőgazdasági/ipari drónpilóta alapképzés

A képzés résztvevői részletes elméleti és gyakorlati képzést kapnak az iparban használatos drónokról és a velük végezhető feladatokról. Bemutatjuk, hogyan és mennyi pénzt lehet keresni/spórolni egy ipari drónnal. Megismerjük az ipari drón palettát az 1 millió forintos belépő szinttől a több mint 10 millió forintos szuper drónokig.

Időtartam: 2 nap

Ára: 120.000 HUF/fő + ÁFA

Bővebben>>

Mezőgazdasági monitoring drónpilóta képzés

Ez a képzés megfelelő tudásanyagot biztosít azoknak, akik egy hatékony multispektrális feltérképezés segítségével szeretnének pontos képet kapni a kívánt termőterületről, ezáltal elindulni a precíziós mezőgazdaság irányába.

Időtartam: 1 nap

Ára: 80.000 HUF/fő + ÁFA

Bővebben>>

Területmérés, shape/KML file készítés képzés

Ez a képzés megfelelő tudásanyagot biztosít akár a földmérőknek, akár egyéb ipari területen tevékenykedő szakembereknek, a pontos és precíz munka előfeltételének megteremtéséhez.

Időtartam: 1 nap

Ára: 80.000 HUF/fő + ÁFA

Bővebben>>

3D modellezés képzés

Ez a képzés megfelelő tudásanyagot biztosít mind elméleti, mind gyakorlati síkon a drónnal történő 3D képalkotáshoz. Az oktatás során többféle fotogrammetriai és térinformatikai szoftver működését is bemutatjuk.

Időtartam: 1 nap

Ára: 100.000 HUF/fő + ÁFA

Bővebben>>

Pix4D fotogrammetria expert képzés

A képzés során a résztvevőink részletesebben is megismerhetik, hogy lehet elvégezni különböző méréseket, feltérképezéseket, felméréseket az ipari drónok segítségével, majd ezt követően elsajátíthatják a Pix4D szoftverek expert szintű használatát.

Időtartam: 2 nap

Ára: 200.000 HUF/fő + ÁFA

Bővebben>>

 

 

Kérj díjmentes konzultációt a képzésekről, az aktuális drónos jogszabályokról és az ipari drónpiacról! Írj üzenetet és szakértőnk visszahív telefonon! Drónpilóta képzéseinket államilag elismert felnőttképzési intézményként biztosítjuk jelentkezőink számára. Sikeres vizsgát követően drónpilóta oklevéllel, tanúsítvánnyal és piacképes tudással folytathatják a résztvevők a drónos pályafutásukat. A dróntanfolyam során felkészítünk az A1 / A2 / A3 drónvizsgákra is. Jelentkezz képzésünkre, és szerezz jól hasznosítható drónos ismereteket! Felnőttképzési intézmény nyilvántartási szám: FKB/2020/006423 A képzési időpontokért kattints, vagy görgess le az oldal aljára!

Az általunk hivatalosan forgalmazott és oktatott márkák:

7 érv, hogy miért válaszd az ABZ Drone dróntanfolyamait

 • HIVATALOS PIX4D SZOFTVERTÁMOGATÁS A PIX4D hivatalos magyar forgalmazójaként és oktatási központjaként nem csak megtaláljuk a számodra szükséges drónos szoftvert, de meg is tanítjuk annak szakszerű használatát.
 • A RÉGIÓ LEGSZÉLESEBB IPARI DRÓN- SZOFTVERPALETTÁJA Hivatalos forgalmazói vagyunk a világ legnagyobb dróngyártóinak: YUNEEC, DRONE VOLT, AERIALTRONICS, DJI, PIX4D. Emellett ezen márkák hivatalos szerviz- és oktatási központjaként is támogatjuk drónos karrieredet.
 • A1/A2/A3 DRÓNVIZSGA FELKÉSZÍTÉS ÉS TANAGYAG A hatályos drónos jogszabályoknak megfelelő, profi elméleti és gyakorlati oktatások szervezésével segítünk neked, hogy garantáltan felkészülhess a hatósági A1 / A2 / A3 drónvizsgákra.
 • ÁLLAMILAG ELISMERT FELNŐTTKÉPZÉSI INTÉZMÉNY* Minden dróntanfolyamunkat államilag elismert felnőttképzési intézményként tartjuk, ahol piacképes és jól hasznosítható dróntudásra tehetsz szert az ipari drónozás területén. *Felnőttképzési intézmény nyilvántartási szám: FKB/2020/006423
 • GYAKORLATORIENTÁLT KISCSOPORTOS DRÓNTANFOLYAMOK Az ipari drónterületre specializált képzéseinknél fontos szempont, hogy a hallgatóként ne csak az elméletet, hanem a gyakorlatot is professzionális szinten sajátítsd el, alkalmazkodva a te tudásszintedhez.
 • NEMZETKÖZI SZINTEN ELISMERT DRÓNPILÓTA OKLEVÉL A sikeres vizsgát követően nemzetközi szinten is elismert drónpilóta oklevéllel, tanúsítvánnyal folytathatod drónos pályafutásodat, amelyet több mint 10 országban elfogadnak.
 • NAIK ÁLTAL MINŐSÍTETT PERMETEZŐRENDSZER A Hercules 20 drónhoz a hazai partnerünkkel közösen fejlesztett egyedi permetezőrendszerünk immáron a NAIK mezőgazdasági-gépesítési-intézete által hivatalosan bevizsgált, minősített és elfogadott gép-és szórórendszer hazánkban. Ezzel a payloaddal permetező drónpilóta képzésünkön személyesen is megismerkedhetsz.

Küldetésünk

A drónok és a drón technológia korunk talán legdinamikusabban fejlődő iparága. A drónok használatával rengeteg időt,pénzt,energiát tudunk megspórolni úgy hogy közben a környezetünk is kíméljük. Emellett megoldást jelenthet a napjainkban egyre inkább tapasztalható munkaerő hiányra, mely sok vállalkozás növekedésének a korlátja. Ezek a csodálatos eszközök egyben rengeteg veszélyt is rejtenek, ezért az ABZ DRONE számára kiemelt jelentőséggel bír,hogy vásárlói illetve a drónpilóták valóban biztonságosan és hatékonyan tudják használni eszközeiket.  Ezért létrehoztuk az ABZ DRONE AKADÉMIÁT.

Gyakorlatorientált képzéseinken kimagasló tudással rendelkező oktatók segítségével sajátíthatják el tanulóink a drónokhoz szükséges, hatályos jogszabályoknak megfelelő elméleti tudást és a biztonságos gyakorlati repülést, valamint immár hivatalos disztribútoraként és oktatóközpontjaként a Pix4D piacvezető fotogrammetriai szoftver használatára is megtanítunk.

 

Minőségi garancia

Oktatási anyagunk és képzési tematikánk a nemzetközi szabványoknak megfelelően lett kidolgozva. ABZ Drone partnere a világszerte jelen lévő Dronevolt Academynek.

 • Kiscsoportos képzések – oktatónként maximum 4 fő
 • Több mint 50 oldalas oktatási anyag
 • Repülési checklist átadása
 • Fényképes drónpilóta igazolvány

Képzésünk kiterjed

 • Gépek technikai specifikációinak megismerésére
 • Tevékenység specifikus képzésre
 • Szoftverek megismerésére/használatára
 • Jogszabályi ismeretekre
 • Légtér használati ismeretekre
 • Gyakorlati repülések
 • Feladat szimulációkra
 • Felszállás, repülés és landolás és ezt megelőző illetve ezt követő feladatokra
 • Gépek karbantartási feladataira

Képzési dátumok

Képzés:Képzés időpontja:Jelentkezési határidő:
Mezőgazdasági/ipari drónpilóta alapképzés2021. december 2-3.2021. november 25.
Permetező drónpilóta képzés2021. december 6-10.2021. november 29.
Területmérés, shape/KML file készítés képzés2021. december 16.2021. december 9.
 
Mezőgazdasági/ipari drónpilóta alapképzés2022. január 6-7.2022. január 1.
 
Permetező drónpilóta képzés2022. január 10-14.2022. január 4.
 
Területmérés, shape/KML file készítés képzés2022. január 19.2022. január 12.
 
Mezőgazdasági monitoring drónpilóta képzés2022. január 26.2022. január 19.
 
Mezőgazdasági/ipari drónpilóta alapképzés2022. február 4-5.2022. január 25.
 
Permetező drónpilóta képzés2022. február 7-11.2022. január 31.
 
3D modellezés képzés2022. február 17.2022. február 10.
 
Pix4D fotogrammetria expert képzés2022. február 24-25.2022. február 14.
 
Mezőgazdasági/ipari drónpilóta alapképzés2022. március 3-4.2022. február 24.
 
Permetező drónpilóta képzés2022. március 7-11.2022. február 28.
 
Területmérés, shape/KML file készítés képzés2022. március 18.2022. március 11.
 
Mezőgazdasági monitoring drónpilóta képzés2022. március 25.2022. március 18.

Amennyiben a vírus miatti korlátozások a képzést személyesen nem teszik lehetővé, úgy oktatóink ZOOM meeting formájában tartják meg az elméleti oktatást, a gyakorlati képzések időpontját pedig áthelyezzük. Ezen időpontról a jelentkezőkkel előzetesen egyeztetünk.

Érdeklik képzéseink?

Amennyiben érdeklődik fenti képzéseink iránt kérjük jelezze, hogy hány fővel szeretne részt venni és melyiken. Ha kérdése lenne, kérjük azt is írja meg számunkra. Megkerésését követően kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot.

  * Kötelező mező

  <