Security technology with drones

Lépj szintet a védelem és a biztonság területén! Ismerd meg a drónok által kínált hatékony biztonságtechnikai megoldásokat!

Tarts velünk a jövő irányába!

Milyen biztonságtechnikai területeken alkalmazhatóak a drónos megoldások?

 • Határvédelem
 • Rendőrségi intézkedések
 • Események / rendezvények biztosítása
 • Életmentés és felderítés
 • Magánterületek vagyonvédelme
 • Építkezések és telephelyek biztonsági ellenőrzése
 • Kikötők ellenőrzése és védelme
 • Repterek biztosítása és ellenőrzése
Tartson velünk, és ismerje meg részletesebben ezeket a területeket!

Drónos megoldások a biztonság és a védelem területén

ABZ-Drone-kikötővédelem

Határvédelem

A határak ellenőrzése állandó feladat. Gyakran akadnak olyan helyszínek, amelyek bonyolult megközelíthetőség miatt nehezen átláthatóak, feltérképezhetőek. Ebben lehetnek segítségünkre az akár hőkamerával és reflektorokkal is felszerelhető drónos megoldások, amelyek a hasznos funkcióknak köszönhetően bármely napszakban hatékony megoldást biztosítanak.

ABZ-Drone-kikötővédelem

Rendőrségi intézkedések

Legyen szó akár csúcstalálkozóról, akár nagyobb tömegeket felvonultató rendezvényekről – az ilyen események rendőri védelme gyors, könnyedén mobilizálható és 100%-ban megbízható megoldásokat követel meg. Az innovatív és rohamosan fejlődő drónvédelmi megoldások számos hatékony lehetőséget kínálnak a hivatalos rendőri szervek számára.

ABZ-Drone-kikötővédelem

Rendezvények biztosítása

Minden szervezőnek rémálma, egy rossz kimenetelű rendezvény. A drónok által biztosított állandó és hatékony légi kontrollnak köszönhetően nem csak az ellenőrzésre, de az esetleges drónos beavatkozásra is lehetőségünk nyílik, amely akár a katasztrófák elkerüléséhez járulhat hozzá.

 

ABZ-Drone-kikötővédelem

Életmentés és felderítés

A baj legtöbbször ott következik be, ahol nem várjuk. Sokszor a megközelíthetetlen helyek nem teszik azt lehetővé, hogy egy apró segítségnyújtással, felderítéssel civil emberek vagy szolgálatot ellátó bajtársak életét menthessük meg. Az innovatív drónmegoldások az ilyen húzós pillanatokban segítségünkre lehetnek.

ABZ-Drone-kikötővédelem

Magánterületek vagyonvédelme

Nagyobb telephelyek, objektumok klasszikus módszerekkel végzett terepszemléje nem csak időigényes, de az éjszakai, kedvezőtlen látási viszonyoknak köszönhetően egy bejárás során számos nehezítő tényező felbukkanhat, amely akár mulasztáshoz is vezethet. Az okos és innovatív funkciókkal felszerelt drónokkal jelentősen csökkenthető a hibaarány, ellenőrizhető a terepszemlék rendszeressége, hatékonysága.

ABZ-Drone-kikötővédelem

Építkezések és telephelyek biztonsági ellenőrzése

Minden építkezés hosszabb folyamatot fed le időben. Ezalatt számos ember megfordul a helyszínen, ahol nagyobb értékű berendezések, felszerelések, építőanyagok találhatóak. Ezeknek az eszközöknek a folyamatos ellenőrzése nem könnyű feladat. A drónok segítségével könnyedén beazonosíthatóak a magánterületen tartózkodó illetéktelen személyek, ezzel pedig hatékonyan megelőzhető az esetleges károkozás is.

ABZ-Drone-kikötővédelem

Kikötők ellenőrzése és védelme

A frekventált kikötők nyitott tere sajnos az illetéktelen személyek számára is könnyedén elérhető célpont. Ezért is fontos az olyan védelmi intézkedések használata, amelyek állandó, gyors és hatékony kontrollt biztosítanak akár éjjel is.

ABZ-Drone-kikötővédelem

Repterek biztosítása és ellenőrzése

Talán a repterek tartoznak a legintenzívebb és legszigorúbb védelmi protokoll alá tartozó helyszínek közé. Ellenőrzésük folyamatosan működő, aktív védelmet igényel. A téma kapcsán részletesebb információkat ismerhet meg a Hévíz-Balaton Reptéren készült videós anyagunkból.

Milyen drónok és kiegészítő eszközök állnak a védelmi feladatok precíz, hatékony biztosítására?

ABZ-Drone-kikötővédelem

Yuneec Typhoon H plus

Elsődleges felhasználása főleg amatőr videósok körében jellemző, de mi a kis méret, a könnyű kezelhetőség és a 6 rotoros kiosztás miatt választottuk. Tökéletes rávezető gyakorlatokat lehet végezni vele, mely felkészít a nagyobb méretű drónok irányítására.

ABZ-Drone-kikötővédelem

Yuneec H520

A gyártó első számú, kifejezetten ipari felhasználásra gyártott drónja. Különböző payload-okkal számos területen lehet gazdasági tevékenységet végezni vele. Rendkívül felhasználóbarát és rengeteg repülési móddal változik egyik pillanatról a másikra, azzá, amire szeretnéd használni.

ABZ-Drone-kikötővédelem

Hercules 10

Az ipari drónok egy új piacát hódította meg épület és tetőtakarító payload-jával. Ezen feladatok elvégzésén túl, számos nagyobb méretű terhet (akár 10 kg) képes huzamosabb ideig szállítani. Itt már nem beszélhetünk átmenetről a hobby és ipari felhasználás között, ez ízig vérig nehézfiú.

ABZ-Drone-kikötővédelem

Hercules 20

A világon a kereskedelmi forgalomban kapható, egyik legnagyobb teherbírású drón. A nagy hasznosteher szállítása mellett (20 kg) is képes akár 20 percig a levegőben lenni. A permetezés mellett, bármilyen területen használható, ahol az erő az elsődleges szempont. A kezelő igazi apokaliptikus érzéseket élhet át az első felszálláskor.

ABZ-Drone-kikötővédelem

Altura Zenith ATX8

A világ legsokoldalúbb ipari drónja. A gyártó elvárásait messzemenően túlszárnyalta az Altura, amikor szünet nélkül 720 órán keresztül dolgoztak a rotorjai hiba nélkül. Bármilyen payload applikálható az egyedi Altura Cardan tehercsatlakozáshoz.

ABZ-Drone-kikötővédelem

Pensar

A világ első dupla spektrumú kamerával szerelt szuperszámítógépe, mely képes valós idejű képfeldolgozásra mesterséges intelligenciával.

Contact us!

  * Mandatory field

  <