Biztonságtechnika

Semmi sem maradhat rejtve

Felhasználási területek

A biztonságtechnikában tevékenykedők tudják mekkora értéke van egy eszköznek, amely képes akár 90 km/h óra feletti sebességgel közlekedni és pontos képet továbbítani a repülés teljes útvonaláról valós időben. Továbbá alkalmasak előre programozott feladatok ellátására, akár lebegés közben is képesek szemmel tartani személyeket, objektumokat. A különböző kamerák szeme elől pedig semmi sem maradhat rejtve. A legellenállóbb és legsokoldalúbb drónjainkra pedig akár 30x-os optikai zoom, hőkamera és a mesterséges intelligenciával ellátott kamera is szerelhető.

Területbejárás

Drónjaink képesek előre programozott feladatok ellátására vagy járőr útvonalak automatikus bejárására, mindeközben folyamatosan továbbítják az élő képet a bázisállomás számára. Hőkamerákkal szerelt eszközeink pedig lehetővé teszik éjszakai megfigyeléseket is. Drónjaink képesek arc-, illetve tárgyfelismerésre is.

Személyvédelem

Védett vagy őrzött személyek esetében a legfontosabb a környezet folyamatos ellenőrzése és megfigyelése. Drónjaink és nagy felbontású kameráink számára nincs láthatatlan veszély. Drónjaink képesek a védett személyek követésére, a környezet folyamatos vizsgálatára és élőkép továbbításra is a legzordabb körülmények között is.

Objektum- és rendezvényvédelem

Nagyobb területen fekvő rendezvény, vagy nagy területen elterülő objektum őrzésére a felülről történő megfigyelés a legideálisabb megoldás. A nagy felbontású kamerák és az akár 30x-os optikai zoom lehetőséget adnak a terület minden részletének pontos őrzésére és ellenőrzésére. Mesterséges intelligenciás kameránk pedig képes arc- vagy tárgyfelismerésre, tömegszámlálásra és bármilyen egyéb feladatra is. Éjszakai feladatvégzésre pedig hőkameráink jelentenek megoldást.

Használat előnyei

Csökkenő munkaigény erő

Csökkenő munkaigény erő

Gyors, pontos feladatvégzés

Gyors, pontos feladatvégzés

Élőkép továbbítás

Élőkép továbbítás

Éjszakai munkavégzés

Éjszakai munkavégzés

Területvédelem

Régen és most

Használható drónjaink

 • Altura Zenith

  A világ legsokoldalúbb ipari drónja. A gyártó elvárásait messzemenően túlszárnyalta az Altura, amikor szünet nélkül 720 órán keresztül dolgoztak a rotorjai hiba nélkül. Bármilyen payload applikálható az egyedi Altura Cardan tehercsatlakozáshoz.

 • Typhoon H3

  Typhoon H3 drón ION L1 Pro kamerával a Leica fotóminőséget az égbe emelte. A H3 kifejezetten azoknak a fotográfusoknak és videográfusoknak készült, akik szeretnék új nézőpontból látni a világot. A kiváló minőségű anyaghasználat, a változatos repülési funkciók, az 1 hüvelykes CMOS szenzor olyan rendszert alkot, mellyel minden fotós kiélheti a kreatív vágyait.

 • Hercules 20

  A Hercules 20 a legnagyobb teherbírású európai uniós engedéllyel rendelkező ipari drón, mely képes 20 kg hasznos teherrel akár 15 percet is a levegőben tölteni. Azt, hogy mire használjuk ezt a kivételes teherbírást már csak rajtunk múlik, hiszen egyedileg fejleszthető payloadok széles tárháza áll rendelkezésre.

 • Typhoon H Plus 1” kamerával

  A YUNEEC Typhoon H Plus első osztályú képminőséget, kiemelkedő megbízhatóságot és olyan automata repülési módokat kínál, mely minden fotós álma. 1 hüvelykes, 4K kamerával, PX4 alapú repülésvezérlővel, különböző repülési módokkal – beleértve a „Follow Me”, „POI” (Point of Interest), „CCC” (Curve Cable Cam) – rendelkezik.

 • Hercules 10

  A Hercules 10 képes 7,5 kg emelésére és mozgatására, mely által payload-ok széles választéka használható. A karbonszálas váz és az eloxált alumínium kötőelemek rendkívül ellenállóvá teszik a gépet. 4 levehető kart és leszálló talpakat kapott, így a könnyen és praktikusan szállítható.

 • Hercules 2

  Megfigyelésre és feltérképezésre alkalmas eszköz. A Hercules 2 egy két kilogrammos ”mini” drón. 20 perc repülési idővel akár 90 km/h sebességgel is képes repülni.

Miért válasszon minket?

Európai engedélyek

Szakértői szerviz és oktatás

Biztonságos rendszer

Egyedi hardver és szoftver

Érdekli?

Önnél is hasznos lehet egy drón bevetése?
Kérjen részletesebb tájékoztatást kollégáinktól, vagy látogasson el bemutatótermünkbe!

Érdeklődés küldése »

ABZ drón-sztorik

A precíziós gazdálkodás jövője a drónok segítségével

A fenntarthatóbb és hatékonyabb növénytermesztés témája régóta porondon van. A nem megfelelő gondossággal elvégzett vagy sokszor indokolatlan vegyszer...

Elolvasom »

Fülöp-szigetek és ABZ Drone partnerség várható?

    Október 19-én harmadik alkalommal ülésezett Budapesten a Magyar-Fülöp-szigeteki Gazdasági Vegyes Bizottság.  Dr. Gyuricza Csaba, a MATE ...

Elolvasom »
<