Felhasználási területek

Növény- és talajállapot elemzés soha nem látott részletességgel akár 40 ha óránként. Permetezés akár 50%-kal kevesebb vegyszerrel és 90%-kal kevesebb vízzel. Egyedi fejlesztésű drónjainkkal és permetező rendszerünkkel ez is lehetséges.

Tovább »

Professzionális csapatunk segítségével gyorsan ellenőrizhetővé válnak a munkaterületek, a munkavállalók és a megbízást teljesítő alvállalkozók. Az ipari drónoknak köszönhető 3D modellezéssel pedig nyomonkövethető az építkezés terv szerinti alakulása, fejlődése is.

Tovább »

A drónok számára a nagy területek bejárása és pontos fényképezése nem jelent kihívást még rossz időjárási körülmények között sem, az így kapott képekből pedig pontos térképeket vagy tervrajzokat készíthetünk. Velünk nincs nehezen megközelíthető terület! A drónok segítségével szinte bármi feltérképezhető.

Tovább »

Az elektromos távvezetékek megfigyelése és karbantartása kulcsfontosságú, hiszen a meghibásodott hálózatok az energiaipari szereplőkön túl a lakosság számára is komoly problémát jelenthetnek. Az elektromágneses térnek ellenálló eszközök gyorsan és hatékonyan végzik el a felmérési és elemzési feladatokat.

Tovább »

Nem is gondolnánk, hogy a beltéri drónmegoldások milyen hatékonyan és precízen képesek támogatni a gyártási folyamatokat. Segítségükkel megelőzhetünk számos problémát, továbbá jelentősen csökkenthetjük a veszélyes helyzeteket és a termelés során kialakuló balesetek számát.

Tovább »

A jövőben nem kell több méteres létrára felmásznunk ahhoz, hogy ellenőrizzük és megtisztítsuk házunk vagy cégünk napelemeit. Elég, ha megadjuk a vizsgálandó helyszín GPS koordinátáit és már útjára is indíthatjuk a megfelelő payloaddal felszerelt drónunkat.

Tovább »

Sokan egy új ipari forradalomról beszélnek. Az ipar 4.0 és a drónok terjedése valóban nevezhető forradalomnak. Az ipar szereplőinek rengeteg új kihívással kell megküzdeniük, hogy sikeresek tudjanak maradni. Mi ehhez a sikerhez adjuk a drón megoldásokat az alábbi területeken: filmipar, szolgáltatóipar, energiaipar, építőipar és logisztika.

Tovább »

A valós idejű kinetikát alkalmazó drónok segítségével centiméter-pontosságú képet kaphatunk az adott területről/objektumról, amellyel dolgozni szeretnénk. A speciális kamerák segítségével olyan részeket mérhetünk fel a kívánt ingatlanon, amelyek szabad szemmel nem érzékelhetőek. A precíz mérési folyamat nem csak új perspektívát ad számunkra, de a drónoknak köszönhetően jóval gyorsabb is, mint a hagyományos módokon.

Tovább »

Bárhol, bármikor mindent látni és mindezt a magasból a legrövidebb idő alatt? A biztonságtechnikával foglalkozók számára talán a legfontosabb. A drónok képesek bárhol, bármilyen körülmény között gyorsan tökéletes és pontos képekkel, videókkal szolgálni. A mesterséges intelligenciának köszönhetően pedig bármilyen feladatra betaníthatók.

Tovább »

A drónok és a drónokra szerelhető különleges kamerák segítséget nyújtanak minden polgárvédelmre szakosodott állami vagy civil szervezet részére. A drónokkal képesek vagyunk gyorsabban beavatkozni, pontosabban látni vagy éppen emberi élet veszélyeztetés nélkül megakadályozni bűncselekményeket.

Tovább »
Érdekli?

Önnél is hasznos lehet egy drón bevetése?
Kérjen részletesebb tájékoztatást kollégáinktól, vagy látogasson el bemutatótermünkbe!

Érdeklődés küldése »

ABZ drón-sztorik

Hogyan aknázzuk ki a lehető legjobban növényállományunk termőképességét?

Ebben a cikkben azt a kérdést járjuk körbe, hogy hogyan tudjuk kiaknázni leginkább a genetikai potenciált növényállomány tekintetében. Mindezt alapvet...

Elolvasom »

Így integrálható a drónokból kinyert adat a modern precíziós mezőgazdasági gépekbe (Esettanulmány)

Mi az ABZ Drone-nál hiszünk abban, hogy a jelenkor kihívásait a jövő innovatív drónmegoldásaival kiegészítve tehetjük hatékonyabbá. Kutatásaink során ...

Elolvasom »
<