Ismerd meg a Micasense Rededge-MX multispektrális kamerát!

 

 

 

A RedEdge-MX egy robusztus és precíz multispektrális kamera a fejlett mezőgazdasági elemzésekhez. Ez a nagy teljesítményű eszköz a termés-egészségügyi indexekhez szükséges spektrális sávokat (zöld, vörös, vörös perem és közeli infravörös), egy kék sávot a speciális problémák mélyebb megismeréséhez, valamint összetett RGB-képeket rögzít.

A Micasense RedEdge kamera főbb jellemzői

Kalibrált keskeny sávok

Öt keskeny, nagy felbontású (8 cm/pixel 400 láb magasságban) spektrális sávot rögzítettek egy repülés során. Kalibrálva a pontos, megismételhető mérésekhez.

Robusztus és tartós

Alumínium test a tartósság és a magasabb hőmérsékleten nyújtott teljesítmény érdekében. Globális zárású képalkotók – nincs szükség kardántengelyre és nincsenek mozgó alkatrészek.

Teljes rugalmasság

A kompakt méret lehetővé teszi a drónok széles választékával való integrációt. Teljes hozzáférés a nyers adatokhoz; a kimenetek sokféle feldolgozási és elemzési platformmal generálhatók.

Műszaki adatok

Súly

231.9 g (napelemes érzékelővel és kábelekkel együtt)

Méretek

8.7 x 5.9 x 4.54 cm

Tápegység

4.2 V DC – 15.8 V DC

Spektrum

kék, zöld, piros, piros szélső spektrum, közeli infravörös

RGB kimenet

Globális redőny, spektrumok csatlakoztatása

Pixel felbontás

8 cm pixel (spektrum után) 120 m magasságból (~400 ft) AGL

Képsebesség

1 képkocka másodpercenként (minden spektrum) 12-bit RAW

Kapcsolat

Serial, 10/100/1000 ethernet, kikapcsolható WiFi, külső trigger, GPS, SDHC kártya

Látómező

47.2° HFOV

Spektrumtartomány

400 nm – 900 nm

Üzemi hőmérséklet

0 – 50°C s levegőáram mellett > 0.5 m/s

Az Micasense RedEdge-MX kamerával kompatibilis ipari drón

H520E

A következő generációs H520E drón kifejezetten ipari felhasználásra készült, legyen szó építőipar-, mezőgazdasági-, geodéziai felmérésről vagy hatósági célú felhasználásról. Modularitásának, méretének és flexibilitásának köszönhetően bármelyik iparágban végzendő feladatra tökéletesen szabható. A hosszú repülési idő és a nagyon felbontású, precíz, GPS adatokkal felvértezett kamerarendszer gyors, pontos képrögzítést tesz lehetővé, továbbá eddig megközelíthetetlen helyeken is használható, köszönhetően az interferencia-mentes iránytűnek.

Bővebben a Yuneec H520E ipari drónról >>

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben kérdésed lenne hozzánk, kérünk, töltsd ki az alábbi űrlapot, és a megadott elérhetőségén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

    * Kötelező mező

    <