Az Outfield termésmérési és gyümölcsösgazdálkodási rendszere nagy értékű gyümölcskultúrák számára

Segítünk gyümölcsösöd fenntartható növekedésében!

Terméshozam növelés

Költségcsökkentés

Hatékonyabb gazdálkodás

Outfield szoftver használata éles helyzetben

A Magyar Gazda című TV-műsorban bemutattuk mire képes az Outfield szoftver és a Yuneec H520E mezőgazdasági drón. Ehhez ellátogattunk egy gyümölcsgazdaságba, hogy éles helyzetben is megismerhessétek a mezőgazdasági drónmegoldásainkat!

Ismerd meg hogyan integrálható a modern technológia egy gazdaság életébe!

Egy ipari drón és az Outfield szoftver együttes erővel lehetővé teszi a gyümölcsösök gyors felmérését és nagy felbontású képek gyűjtését. Az Outfield a machine learning (gépi tanulás) technológiát használja a képek elemzéséhez, részletes térképet készít a gyümölcsterhelésről és a gyümölcsszámlálásról, amelyek segítségével megjelenítheted és nyomon követheted a gazdaságod számára fontos paramétereket.

Az Outfield a precíziós gazdálkodás új szintjét kínálja gyümölcskultúrákban.

 

Az Outfield segít nyomon követni a termésbecsléseket a teljes vegetációs időszak alatt, a virágzástól a termésig. Ezekkel az adatokkal megtervezheted a betakarítási munkálatokat, hatékonyan használhatod a mezőgazdasági erőforrásokat, és magabiztosan köthetsz értékesítési szerződéseket. Az Outfield hatékonyabbá, fenntarthatóbbá és jövedelmezőbbé teszi a farmmenedzsment folyamatokat.

Nyomon követheted és összehasonlíthatod a különböző gyümölcsösökre, különböző helyszínekre és különböző évszakokra vonatkozó adatokat, és kapcsolódhatsz a precíziós permetezési rendszerekhez is, így könnyedén készíthetsz permetezési tervet is.

 

Ha szeretnéd megtudni, hogyan teszi hatékonyabbá és jövedelmezőbbé gyümölcsösödet az Outfield rendszere, vedd fel a kapcsolatot csapatunkkal!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Lépj kapcsolatba velünk, és megtudhatod, hogyan növelheted a terméshozamot és csökkentheted a veszteséget gyümölcsösödben az Outfield segítségével.

    * Kötelező mező

    <