Legyél te is viszonteladónk!

Ismerd meg jelenlegi partnereinket!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Általunk forgalmazott drónok és szoftverek

DJI

Viszonteladó partnereink

Alpha Drones

Az Alpha Drones sokszínű csapata olyan szakértőkből áll, akik saját területükön belül fedezték fel az ipari drónokban rejlő lehetőségeket. Van aki az IT szektorban szerzett tapasztalataival, míg mások a mezőgazdasági és építőipari szaktudásukkal járulnak hozzá az Alpha Drones munkájához.

 

Landen

Küldetésünk, hogy forradalmasítani tudjuk a magyarországi ipari felhasználású drónok elterjedését és hatékony használatát. Fiatal, lendületeles csapat vagyunk, akik nem riadnak meg az újdonságoktól és hiszünk abban, hogy a hazai ipari drónozásban számtalan piaci lehetőség rejlik.

 

DoctoR.ONE

Mezőgazdász, környezetvédő és műszaki szakemberekből álló csapatunk, szeretné az ipari drón technológiában rejlő lehetőségeket maximálisan kiaknázni, a szerzett tapasztalatokat átadni illetve innovatív megoldásokat keresni a még felderítetlen területeken.

 

Agroázis

Tapasztalat – profizmus – szaktudás – szervezett működés Több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkező mezőgazdasági kereskedelmi vállalkozásunk kínálatába vettük fel az ABZ DRONE termékeit. Tapasztalt, profi, szervezett értékesítési-, alkatrész- és szervizhálózatunkat állítjuk a legújabb piaci igények szolgálatába, hiszünk az ipari és mezőgazdasági drónok kiaknázatlan lehetőségeiben.

 

YuneecUAV

Cégünk az RBNet.hu Kft. 2016 óta foglalkozik Yuneec márkájú drónok értékesítésével.

 

Legyél te is partnerünk!

    * Kötelező mező

    <