viDoc RTK csíptető Pix4DCatch szoftverhez 

Mobil 3D szkennelés az RTK erejével

A Pix4D szoftver hivatalos hazai forgalmazójaként minden dróntanfolyamunkon bemutatjuk az adott drónterülethez kapcsolódó programok használatát. Ezenfelül hivatalos Pix4D oktatási központként bármely szoftvertípus specifikus képzésére is van lehetőség. Amennyiben szeretnél részletesebb információkat szerezni a Pix4D szoftverekről és azok professzionális használatáról, akkor kattints, és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Rögzítés

Párosítsd viDoc RTK eszközöd a Pix4DCatch-hez Bluetooth segítségével, és csatlakozz rá bármilyen NTRIP szolgáltatásra. 

Sétáld körbe a vizsgált területet, hogy megkapd a pontos pozíciós adatokat az egyedi felvételekhez.

Feltöltés

Ha leállítod a felvételt, a rögzített adatok automatikusan felkerülnek a Pix4DCloudba, és már kész is a pontos, másokkal könnyen megosztható 3D modelled.

Elemzés

Számíthatsz távolságot, területet és térfogatot akár a teljes virtuális modelledhez, akár azok egységeihez is.

Megosztás

A kapott adatokat könnyen és biztonságosan megoszthatod csapatoddal, ügyfeleiddel és megbízóddal.

A földi fotogrammetria új korszaka

RTK pontosság

Új korszakot nyit a földi fotogrammetriában az iPad Pro és iPhone 12 Pro/Pro Max készülékekkel kompatibilis viDoc csíptető, amellyel 5 cm alatti abszolút pontosságú méréseket végezhetsz

Könnyű használhatóság

Sosem volt ilyen egyszerű földi 3D modellezést végezni ekkora pontossággal. A kézben tartható viDoc RTK csíptető a Pix4DCatch-csel közösen megkönnyíti és felgyorsítja a digitális modellezés folyamatát.

Megfizethetőség

RTK pontosságú mérések mobil állomás nélkül, gyorsan és olcsón. Precíz és hiteles eredmények egyetlen könnyen hordozható kézi eszközzel.

viDoc RTK csíptető és Pix4DCatch: pontos mobil mérések

Német gyártmány

A viDoc-ot a vigram GmbH professzionális földmérő szakértői fejlesztették ki.

RTK pozicionálás 3D szkenneléshez

A Pix4DCatch-csel szinkronizált viDoc RTK csíptető bármilyen NTRIP szolgáltatáshoz csatlakozva, valós időben látja geotagekkel a 3D szkennelt tárgyról készült felvételeket.

Megnövelt teljesítmény

Összesen 600 csatornával, köztük minden elterjedt navigációs rendszerrel (GPS, GLONASS, Galileo és BeiDou) használható, amelyeken 5 másodpercben belül elérheted a konvergenciát. Könnyen hordozható, folyamatos használhatóságáról a tartós lítium-polimer akkumulátor gondoskodik.

Támogatott eszközök

LIDAR szenzorral rendelkező Apple termékek:

  • iPad Pro 11 2020
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone Pro Max

A viDoc RTK csíptető működtetéséhez szükséges szoftver: Pix4DCatch

Ha szeretnéd te is elsajátítani a Pix4D  szoftverek kezelését, akkor jelentkezz képzéseinkre, ahol oktatóink segítségével nem a csak az elméletet, de a gyakorlatot is megismerheted!

 

Nem vagy benne biztos, hogy melyik a számodra megfelelő képzés?

Ha elbizonytalanodtál, vagy csak több információra lenne szükséged a képzéseinkkel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot, és egy ingyenes konzultáció során segítünk  kiválasztani az igényeidnek és tudásodnak megfelelő kurzust!

Kapcsolat:

    * Kötelező mező

    <