RÓLUNK

Az elsők között a dróntechnológia forradalmában.

Pontosan-mit-kínálunk

Üdv!

Mi vagyunk az ABZ Drone.

Szakértőink egytől egyig a drónozás szerelmesei. Csapatunk szenvedéllyel keresi, kutatja, űzi a drónozás minden formáját.

A drónok ipari elterjedésében vezető szerepet szeretnénk betölteni egész Európában. Célunk, hogy mindenki megtudja, az ipari drónok nemcsak terhet vagy újabb feladatot jelentenek a világ számára, hanem lehetőséget, innovációt, vonzóbb munkakörnyezetet, több szabadidőt és egy fenntarthatóbb jövőt.

Szeretne megismerkedni velünk? Tekintse meg bemutatkozóvideónkat!

Mit kínálunk? Hogyan segítünk Önnek?

Nálunk egy helyen megtalál mindent, ami drónozás. Tevékenységünk kiterjed a legmodernebb ipari drónok és payloadok forgalmazására, egyedi drónmegoldások és payloadok fejlesztésére, a hatályos drónos jogszabályoknak megfelelő, profi elméleti és gyakorlati oktatások szervezésére, a hatósági A1 / A2 / A3 drónvizsgák felkészítésére, piacvezető szoftverek forgalmazására és oktatására, valamint itthoni hivatalos szervizhálózat üzemeltetésére is.

Az általunk forgalmazott, drónok, alkatrészek és payloadok között minden drónnal végezhető feladatra tudunk megoldást kínálni, egészen a hobbi felhasználástól a profi ipari dróntechnológiák bevezetéséig.

Hivatalos disztribútorai vagyunk a világ legnagyobb dróngyártóinak és drónos szoftverfejlesztőinek: YUNEEC, DJI, MICASENSE, PIX4D, OUTFIELD. Emellett a márkák hivatalos szerviz- és oktatási központjaként is üzemelünk.

Sokkal több területen, mint gondolná

Az ipari drónozás folyamatosan fejlődik és új iparágakkal bővül. Képzéseinken és szolgáltatásainkon keresztül mi mindegyikkel lépést tartunk! Ismerje meg drónmegoldásainkat!

abz_piktok_permetezes

Mezőgazdaság

abz_pikto_epitkezes-02 1

Építőipar

abz_piktok_villamosvezetekek

Energiaszektor

abz_pikto_epuletellenorzes-19

Biztonságtechnika

abz_piktok_biztonsagtechnika

Rendvédelem

abz_pikto_filmipar-17

Filmipar

abz_piktok_telekommunikacio

Telekommunikáció

abz-piktok-vegyipar

Vegyipar

Fontosnak tartjuk, hogy munkatársainkkal, ügyfeleinkkel, viszonteladóinkkal együtt fejlődjünk és legyünk részesei az ipari drónok forradalmának!

Miért válassza az ABZ Drone-t?

A cég hátterében

Olyan elismert vállalkozók is részesedést birtokolnak az ABZ Drone-ból, mint Szekeres István (MIB Invest Group Kft.). Becze Barna (Lipóti pékség franchise partner) valamint Török Gyula és Török Zoltán (Agrárközösség Kft.).

Akik már minket választottak:

Kapcsolat

+36 70 938 5484

office@abzdrone.com

2000 Szentendre, Kalászi út 3.

Írjon nekünk!