Rólunk

 

Az ABZ DRONE egy csapat drónfanatikus szakember, akik azt tűzték ki a zászlójukra, hogy a drónok ipari elterjedésében vezető szerepet fognak betölteni egész Európában.

Tevékenységünk kiterjed a legmodernebb ipari drónok és payloadok forgalmazására, egyedi drónmegoldások és payloadok fejlesztésére, a hatályos drónos jogszabályoknak megfelelő, profi elméleti és gyakorlati oktatások szervezésére, a hatósági A1 / A2 / A3 drónvizsgák felkészítésére, piacvezető szoftverek forgalmazására és oktatására, valamint itthoni hivatalos szervizhálózat üzemeltetésére is.

Az általunk forgalmazott, drónok, alkatrészek és payloadok között minden drónnal végezhető feladatra tudunk megoldást kínálni, egészen a hobbi felhasználástól a profi ipari dróntechnológiák bevezetéséig.

Hivatalos disztribútorai vagyunk a világ legnagyobb dróngyártóinak és drónos szoftverfejlesztőinek: YUNEEC, DJI,  MICASENSE, PIX4D, OUTFIELD. Emellett ezen márkák hivatalos szerviz- és oktatási központjaként is üzemelünk.

Az általunk használt technológiák arra hivatottak, hogy gyorsabbá, eredményesebbé és költséghatékonyabbá tegyenek ipari folyamatokat úgy, hogy csökken a munkaerőigény is. Az ipar számos területén nyújtunk megoldásokat drónjainkkal:

Drónjainkkal több száz ipari feladat végezhető el és tehető eredményesebbé

Számtalan megoldásunk közül a legnagyobb sikereinkhez tartoznak:

 • Egyedi mezőgazdasági permeteződrón fejlesztés, amelynek segítségével 50%-kal le tudjuk csökkenteni a vegyszerfelhasználást és több mint 90%-kal a vízfelhasználást a permetezések során.
 • Egyedi fejlesztésű takarító drónunkkal képes vagyunk 30 méter magasságig folyamatos kijuttatásra földi állomásról.
 • Van olyan gépünk, amely képes 70 km/h erősségű szélben, szakadó esőben is feladatok ellátásra és megfelel a IP55 tanúsítványnak is.
 • Mesterséges intelligenciával működő kamerával ellátott drónjaink az arc- és tárgyfelismerésen át szinte bármilyen egyéb feladatra is betaníthatóak.
 • Összesen több mint 40 payload szerelhető fel a forgalmazott eszközeinkre, legyen szó 100 megapixeles kameráról, hőkamerákról, multispektrális kameráról vagy adott esetben lidar lézerszkennerekről.
 • Drónjaink és eszközeink megfelelnek a legszigorúbb adatkezelési szabályoknak és európai irányelveknek, semmilyen adatot nem továbbítanak még a gyártó részére sem.
 • Az általunk forgalmazott eszközökhöz teljeskörű oktatást, gyakorlati képzést és szerviz hátteret biztosítunk.
 • Ipari drónjainkkal és profi drónpilótáinkkal magas színvonalú szolgáltatásokat is biztosítunk partnereink részére.
 • A piac legszélesebbkörű termékpalettáját biztosítjuk a 300.000 Ft-os hobby drónoktól a több mint 30.000.000 Ft-os ipari drónmegoldások.

Az ABZ DRONE-nál minden egy helyen megvan ahhoz, hogy az ipar szereplői valóban profitálni tudjanak a drónok által nyújtott lehetőségekből. Ne csak egy terhet vagy újabb feladatot jelentsen a drónvásárlás hanem lehetőséget, innovációt, vonzóbb munkakörnyezetet és több szabadidőt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjük adja meg adatait és érdeklődésének tárgyát pár szóban. Kollégáink 48 órán belül felveszik  Önnel a kapcsolatot.

  * Kötelező mező

  <