Rólunk

Az ABZ DRONE egy csapat drónfanatikus szakember, akik azt tűzték ki a zászlójukra, hogy a drónok ipari elterjedésében vezető szerepet fognak betölteni egész Európában.

Ezért tevékenységünk kiterjed a legmodernebb ipari drónok forgalmazására, egyedi payloadok fejlesztésére, profi gyakorlati oktatások szervezésére és az itthoni szervizhálózat üzemeltetésére is.

Az általunk forgalmazott, drónok, alkatrészek és payloadok között minden drónnal végezhető feladatra tudunk megoldást kínálni. A hobbi felhasználástól a profi ipari dróntechnológiák bevezetéséig.

Disztribútorai vagyunk a világ legnagyobb dróngyártóinak: YUNEEC, DRONEVOLT, AERIALTRONICS, emellett ezen gyártók hivatalos szerviz és oktatási központjaként is üzemelünk.

Az általunk használt technológiák arra hivatottak,hogy gyorsabbá, eredményesebbé és költséghatékonyabbá tegyenek ipari folyamatokat úgy, hogy csökken a munkaerőigény is. Az ipar számos területén nyújtunk megoldásokat drónjainkkal legyen szó:

Drónjainkkal több száz ipari feladat végezhető el és tehető eredményesebbé

Számtalan megoldásunk közül a legnagyobb sikereinkhez tartoznak:

 • Egyedi mezőgazdasági permetező drón fejlesztés melynek segítségével 50%-al le tudjuk csökkenteni a vegyszer felhasználást és több mint 90%-al a vízfelhasználást a permetezések során.
 • Egyedi fejlesztésű takarító drónunkkal képes vagyunk 30 méter magasságig folyamatos kijuttatásra földi állomásról
 • Van olyan gépünk, amely képes 70 km/h szélben szakadó esőben is feladatok ellátásra és megfelel a IP55 tanúsításnak is.
 • Mesterséges intelligenciás kamerával ellátott drónjaink az arc- és tárgyfelismerésen át szinte bármilyen egyéb feladatra is betaníthatók.
 • Összesen több mint 40 payload szerelhető fel a forgalmazott eszközeinkre legyen szó 100 megapixeles kameráról, hőkamerákról vagy adott esetben lidar lézerszkennerekről.
 • Gépeink megfelelnek a legszigorúbb adatkezelési szabályoknak és európai irányelveknek, semmilyen adatot nem továbbítanak még a gyártó részére sem.
 • Az általunk forgalmazott eszközökhöz teljeskörű oktatást, gyakorlati képzést és szerviz hátteret biztosítunk. Továbbá eszközeinkkel szolgáltatásokat is biztosítunk partnereink részére.
 • A piac legszélesebbkörű termékpalettáját biztosítjuk a 300.000 ft-os hobby drónoktól a több mint 30.000.000 Ft-os ipari drónmegoldások.

Az ABZ DRONE-nál minden egy helyen megvan ahhoz, hogy az ipar szereplői valóban profitálni tudjanak a drónok által nyújtott lehetőségekből. Ne csak egy terhet vagy újabb feladatot jelentsen a drón vásárlás hanem lehetőséget, innovációt, vonzóbb munkakörnyezetet és több szabadidőt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjük adja meg adatait és érdeklődésének tárgyát pár szóban. Kollégáink 48 órán belül felveszik  Önnel a kapcsolatot .

  * Kötelező mező

  <