Szolgáltatásaink

Könnyedén és biztonságosan irányítható, továbbá a megfelelő payloadokkal és kiegészítőkkel felszerelt drónjaink segítségével precíz és hatékony beltéri felmérés végezhető a gyártási, termelési területen. Egy ilyen feltérképezéssel számos problémát megelőzhetünk, ráadásul jelentősen csökkenthetjük a veszélyes helyzeteket és a termelés során kialakuló balesetek számát, ezáltal pedig növelni tudjuk a gyártási folyamatok eredményességét.

Tovább »

Profi mezőgazdasági szakértő csapatunkkal állunk rendelkezésükre, legyen szó növény- vagy talajállapot elemzésről, vagy akár drónos permetezésről.

Tovább »

A drónok számára a nagy területek bejárása és pontos fényképezése nem jelent kihívást még rossz időjárási körülmények között sem, az így kapott képekből pedig pontos térképeket vagy tervrajzokat készíthetünk. Velünk nincs nehezen megközelíthető terület! A drónok segítségével szinte bármi feltérképezhető.

Tovább »

Hőkamerás drónjaink segítségével számadatokkal feltárhatók olyan problémák, mint a termelésből kiesett cellák, túlhevülés, szennyezett panelek miatt visszaesett termelés, növényzet vagy egyéb okból keletkezett árnyék okozta kiesés. A felmérés után már csak a célzott karbantartásra van szükség, hogy minden a tökéletes ütemben folytatódhasson.

Tovább »

A tetők megtisztítása bonyolult és drága folyamat nem beszélve arról, hogy kockázatos a munkavégzés. Csapatunkkal vállaljuk tetők, illetve nehezen elérhető felületek tisztítását akár 30 méteres magasságig.

Tovább »

Profi csapatunk segítségével gyorsan ellenőrizhetővé válnak a munkaterületek, a munkavállalók és az alvállalkozók. 3 dimenziós modelljeinkkel pedig nyomon követhetik az építkezés terv szerinti előrehaladását.

Tovább »

Drónjaink segítségével lehetőség van különböző kamerák és gimbalok szállítására akár 20 kilogrammos tömegig. Drónt, pilótát és igény esetén kamerát is biztosítunk a profi felvételek elkészítéséhez.

Tovább »

Igény esetén lehetőség van az eszközeink bérlésre is, amihez profi drón pilótákat biztosítunk a feladatok végrehajtásához.

Tovább »
Érdekli?

Önnél is hasznos lehet egy drón bevetése?
Kérjen részletesebb tájékoztatást kollégáinktól, vagy látogasson el bemutatótermünkbe!

Érdeklődés küldése »

ABZ drón-sztorik

Drónok felhasználása a jövőben

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bárhogy is hívjuk őket, kétségtelen, hogy az elmúlt években hatalmas ütemben kezdett nőni nemcs...

Elolvasom »

Együtt lép be a precíziós mezőgazdaság piacára a Yuneec és a DB2 Vision

Két fontos esemény is történt Yuneec európai kirendeltségénél az utóbbi hetekben. Végre hivatalosan is bemutatták a sikeres H520 utódját, a H520E-t, i...

Elolvasom »
<