Szolgáltatásaink

Profi mezőgazdasági szakértő csapatunkkal állunk rendelkezésükre, legyen szó növény- vagy talajállapot elemzésről, vagy akár drónos permetezésről.

Tovább »

Profi csapatunk segítségével gyorsan ellenőrizhetővé válnak a munkaterületek, a munkavállalók és az alvállalkozók. 3 dimenziós modelljeinkkel pedig nyomon követhetik az építkezés terv szerinti előrehaladását.

Tovább »

A svájci Pix4D partnereiként, viszonteladójaként és hivatalos oktatóközpontjaként a professzionális 3D mapping szoftverek kezelésének elsajátítását is integráltuk képzésünkbe. Így tizenegy, nemzetközi szinten is kiemelkedő programot ismerhetsz meg, melyek segítségével minden hagyományos megoldásnál hatékonyabban oldhatsz meg többek között építőipari, mezőgazdasági, és rendészeti feladatokat. A piacvezető szoftverek kezelésének elsajátításán túl a Pix4D termékeit meg is vásárolhatod nálunk.

Tovább »

A drónok számára a nagy területek bejárása és pontos fényképezése nem jelent kihívást még rossz időjárási körülmények között sem, az így kapott képekből pedig pontos térképeket vagy tervrajzokat készíthetünk. Velünk nincs nehezen megközelíthető terület! A drónok segítségével szinte bármi feltérképezhető.

Tovább »

Az elektromos távvezetékek megfigyelése és karbantartása kulcsfontosságú, hiszen a meghibásodott hálózatok az energiaipari szereplőkön túl a lakosság számára is komoly problémát jelenthetnek. Az elektromágneses térnek ellenálló eszközök gyorsan és hatékonyan végzik el a felmérési és elemzési feladatokat.

Tovább »

Könnyedén és biztonságosan irányítható, továbbá a megfelelő payloadokkal és kiegészítőkkel felszerelt drónjaink segítségével precíz és hatékony beltéri felmérés végezhető a gyártási, termelési területen. Egy ilyen feltérképezéssel számos problémát megelőzhetünk, ráadásul jelentősen csökkenthetjük a veszélyes helyzeteket és a termelés során kialakuló balesetek számát, ezáltal pedig növelni tudjuk a gyártási folyamatok eredményességét.

Tovább »

A valós idejű kinetikát alkalmazó drónok segítségével centiméter-pontosságú képet kaphatunk az adott területről/objektumról, amellyel dolgozni szeretnénk. A speciális kamerák segítségével olyan részeket mérhetünk fel a kívánt ingatlanon, amelyek szabad szemmel nem érzékelhetőek. A precíz mérési folyamat nem csak új perspektívát ad számunkra, de a drónoknak köszönhetően jóval gyorsabb is, mint a hagyományos módokon.

Tovább »

Hőkamerás drónjaink segítségével számadatokkal feltárhatók olyan problémák, mint a termelésből kiesett cellák, túlhevülés, szennyezett panelek miatt visszaesett termelés, növényzet vagy egyéb okból keletkezett árnyék okozta kiesés. A felmérés után már csak a célzott karbantartásra van szükség, hogy minden a tökéletes ütemben folytatódhasson.

Tovább »

A tetők megtisztítása bonyolult és drága folyamat nem beszélve arról, hogy kockázatos a munkavégzés. Csapatunkkal vállaljuk tetők, illetve nehezen elérhető felületek tisztítását akár 30 méteres magasságig.

Tovább »

Drónjaink segítségével lehetőség van különböző kamerák és gimbalok szállítására akár 20 kilogrammos tömegig. Drónt, pilótát és igény esetén kamerát is biztosítunk a profi felvételek elkészítéséhez.

Tovább »

Igény esetén lehetőség van az eszközeink bérlésre is, amihez profi drón pilótákat biztosítunk a feladatok végrehajtásához.

Tovább »
Érdekli?

Önnél is hasznos lehet egy drón bevetése?
Kérjen részletesebb tájékoztatást kollégáinktól, vagy látogasson el bemutatótermünkbe!

Érdeklődés küldése »

ABZ drón-sztorik

Megváltozott a típusminősítés pótlásának határideje

A megkezdett típusminősítési eljárások lefolytatására a Nébih 2022. június 30-ig biztosít lehetőséget a már értékesített eszközök esetében. A permetez...

Elolvasom »

A Compliance jelentősége a drónos iparágban

A compliance szó megfelelőséget vagy megfelelést jelent. A repülési iparágban a compliance-nek mint funkciónak igen nagy jelentősége van, mivel ezen k...

Elolvasom »
<