Atmon FL

Atmon FL – egy laboratórium, amely mozgásban van!

Professzionális eszköz, melynek segítségével soha nem látott egyszerűséggel mérhetőek a levegőminőséget befolyásoló káros anyagok és vegyületek.

Az Atmon FL tulajdonképpen egy laboratórium és egy mérőeszköz kombinációja. Egyik legfőbb erénye a mobilitásában rejlik. Méretének köszönhetően a kisebb drónokra is felszerelhető, így szállítása, valamint maga a mérési folyamat is jóval egyszerűbben és költséghatékonyabban kivitelezhető. A kapott adatokat számértékek és interaktív táblázatok formájában jeleníti meg, így könnyű áttekinteni és feldolgozni őket. Az eredményeket CSV fájlformátumba menti. A szenzor kulcsfontosságú információkat közöl az egyes, levegőben megtalálható anyagok koncentrációjáról, a mérési időről és koordinátákról.

Az Atmon FL szabadon konfigurálható eszköz, így teljesen a felhasználók egyedi igényeire szabható. 

Az Atmon FL a hasonló eszközöktől eltérően a levegőt nem egy csövön keresztül nyeli el, hiszen az ott található por leülepszik, ami torzíthatja a mérés eredményeit. A cső “elhagyásának” emellett az is pozitív hozadéka, hogy így az eszközt szállító drón manőverező képessége megnő, ami zsúfolt, városi környezetben különösen fontos.

A környezetszennyezés, a károsanyag-kibocsátás napjaink legsúlyosabb problémái közé tartozik. Ahhoz, hogy megtegyük a megfelelő lépéseket, először is megbízható és könnyen áttekinthető adatokra van szükségünk – az Atmon FL pedig pontosan ezt kínálja. Ez az ultrakönnyű, egyszerűen kezelhető szenzor drónra szerelve minden olyan információval ellát minket, amelyre szükségünk van a levegőminőség felmérése-ellenőrzése során. Képes lokalizálni az esetleges légszennyezések helyét, megmutatja az egyes anyagok koncentrációját, a kapott információkat pedig jól átlátható táblázatokba és számadatokba konvertálja az egyszerűbb munkavégzéshez.

Tekintse meg videónkat, amelyben megnézheti a Yuneec H520E ipari drónra szerelt Atmon FL légszennyezésmérő payloadot munka közben!

Amennyiben szeretné még részletesebben megismerni az Atmon FL payload-ot, akkor nézze meg ezeket a videókat is!

Környezetünk és egészségünk megóvása drónokkal? Bizony, már ez is lehetséges!

A Yuneec H520-ra szerelhető Atmon FL szenzorral lehetővé válik a levegőminőség, a különböző káros anyagok és szennyeződések átfogó felmérése és ellenőrzése. Mindezt ráadásul az ipari drónmegoldásoktól megszokott módon – egyszerűen és gyorsan; anélkül, hogy negatívan befolyásolná a vizsgált környezetet.

Felhasználási
területek

abz_pikto_kornyeyetvedelem

Környezetvédelem

abz_pikto_epitkezes-02 1

Építőipar

Kapcsolódó termékek

  • Yuneec H520E / H520E RTK

    Tovább

Kapcsolat

+36 70 938 5484

office@abzdrone.com

2000 Szentendre, Kalászi út 3.

Írjon nekünk!