DJI Terra

Könnyen használható térképészeti szoftver

Digitalizálja maga körül a világot!

Rögzítse, elemezze és vizualizálja környezetét a DJI Terra segítségével! Egy könnyen használható térképészeti szoftver, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy az ipari szakembereknek segítsen a valós helyzeteket digitálisan leképezni.

abz_drone_iksz-300x300-1-1024x1024-1.png

Páratlan hatékonyság és felhasználói élmény

Importáljon képeket, miközben könnyedén navigál az intuitívan kialakított felhasználói felületen! Tömeges feldolgozás, akár 400 kép/1 GB RAM1: ezzel minimalizálva a terepi munka és a digitális vizualizáció közötti várakozási időt. Futtasson rekonstrukciós feladatokat több grafikus kártya egyidejű alkalmazásával a hatékonyság növelése érdekében!

abz_drone_iksz-300x300-1-1024x1024-1.png

Teljesítse és szárnyalja túl a projekt követelményeit!

3D modellek fokozott abszolút pontossággal a földi ellenőrző pontok (GCP-k) és checkpointok beállításával, hogy könnyedén mérhessen és ellenőrizhessen. Tekintse meg a küldetésről készült minőségi jelentést, hogy az eredmények megfeleljenek a pontossági előírásoknak!

abz_drone_iksz-300x300-1-1024x1024-1.png

Kompatibilitás és rugalmasság

A térképek és modellek koordinátáit több mint 8500 fő koordinátarendszerbe alakíthatja át, egyszerűen kiválasztva az igényeinek megfelelő kimenetet. A POS-adatok, a GCP-k vagy mindkét adatkészlet beépítésével közvetlenül a projekt által igényelt célkoordináta-rendszerben, fokozott pontosságú georeferált térképeket és modelleket hozhat létre.

A következő generációs térképészeti megoldások kezdete

Használja ki a mesterséges intelligencia által vezérelt térképezési megoldások erejét, amelyek célja, hogy ipari projektjeit a következő szintre emelje! Legyen szó tárgyak osztályozásáról vagy helyszíni vizsgálatokról, a küldetések zökkenőmentes végrehajtásához megkezdheti a feladatspecifikus térképezési megoldások kidolgozását.

DJI-TERRA
Adatgyűjtés
Határozza meg a feladat célját, tervezze meg a kívánt repülési tervet – és néhány gombnyomással, autonóm módon gyűjtheti össze a kritikus adatokat, hogy a kívánt eredményt elérje.
Adatfeldolgozás
Használja a kifinomult képfelismerő technológiát 2D és 3D adatok generálásához, hogy az eszközöket, objektumokat és környezetet még valósághűbben ábrázolhassa!
Adatfelhaszálás
Olyan eszközök és gépi tanulási technikák bevezetése, amelyek számos különböző iparágban használhatóak – például osztályozási algoritmusok fák, tárgyak és egyéb szcenáriók azonosítására.
Kivitelezés
Tegye meg a szükséges lépéseket, és élvezze a hatékony folyamatokat a gépvezérléssel – legyen szó automatizált növényvédelmi permetezésről, a munkaterületek felügyeletéről vagy anyagszállításról!
Previous
Next

Kapcsolat

+36 70 938 5484

office@abzdrone.com

2000 Szentendre, Kalászi út 3.

Írjon nekünk!