DJI ZENMUSE Z30

Nagy hatótáv, precíz munkavégzés

A kereskedelmi légi járművek egyre inkább létfontosságú eszközzé válnak a vállalkozások számára, mivel hatékonyabban tudják összegyűjteni az elengedhetetlen információkat. A Zenmuse Z30 az első integrált, akár 30-szoros optikai és 6-szoros digitális zoommal rendelkező légi kamera, amely páratlan képi adatrögzítést kínál. A vállalkozások mostantól nagyobb távolságból rögzíthetik a szükséges információkat, így a képi adatgyűjtés jelentősen gyorsabbá válik, és kiküszöböli a személyzet és a berendezések sérülésének kockázatát.A DJI Matrice drónokkal való zökkenőmentes integrációra tervezett Zenmuse Z30 azonnal tökéletesen működik, és hozzáférést biztosít a DJI által ismert intelligens funkciókhoz.

MOBILTORONY-ELLENŐRZÉS

A távolból történő ellenőrzéssel megszűnik a veszélyes kézi ellenőrzés és az eszközökbe való ütközés kockázata. 

SZÉLTURBINA-ELLENŐRZÉS

A finom sérülések messziről történő felismerése, miközben elkerülhető a személyzet és a berendezések károsodása. Állítsa be a repülőgépet úgy, hogy a Point of Interest funkcióval körbejárja a vizsgálandó objektumot, így teljes 360°-os képet kaphat a vizsgálandó elemekről.

TŰZOLTÁS

A tűzoltók mostantól gyorsan áttekinthetik a helyszínt, és a 30-szoros zoom segítségével pontos és konkrét információkhoz juthatnak, amelyekre műveleteiket alapozhatják.

Felhasználási
területek

abz_piktok_energiaipar-33 1

Villamosvezetékek

abz_piktok_telekommunikacio

Adótornyok

abz_pikto_oktatas-12 1

Filmipar

Kapcsolódó termékek

  • DJI Matrice 300 RTK

    Tovább

Kapcsolat

+36 70 938 5484

office@abzdrone.com

2000 Szentendre, Kalászi út 3.

Írjon nekünk!