Outfield

Segítünk gyümölcsöse fenntartható növekedésében!

Az Outfield termésmérési és gyümölcsösgazdálkodási rendszere nagy értékű gyümölcskultúrák számára

abz_drone_iksz-300x300-1-1024x1024-1.png

Terméshozam-növelés

abz_drone_iksz-300x300-1-1024x1024-1.png

Költségcsökkentés

abz_drone_iksz-300x300-1-1024x1024-1.png

Hatékonyabb gazdálkodás

Az Outfield-egyenlet:
hatékonyabb termelés + több profit
= Outfield

Az Outfield segítségével – a dróntechnológiát és a mesterséges intelligenciát segítségül hívva – tovább növelheti ültetvényei termelékenységét, illetve a termés minőségét, ezáltal hatékonyabban tervezheti meg költségeit és erőforrásait is.

A termésbecslés manuálisan végezve időigényes és korlátozott pontosságú. Az Outfield igyekszik az időtényezőt lerövidíteni, de a pontosságot még jobban megközelíteni – a minőséget olyan szintre emelve, amivel akár az inputanyag is csökkenthető (pl.: célzott tápanyag kijuttatás). 

A becslések révén a növényvédelmi technológiák költségeit időben optimalizálhatja. Egy-egy termék kiválasztása során kiemelten fontos, mekkora értékű termést tud arról a területről leszüretelni.

A munkaerő okozta kihívások jelentős problémákhoz vezethetnek a teljes szezonon keresztül, azonban – a megfelelő időzítés mellett – a szürethez szükséges munkaerőigény biztosítása és optimalizálása kiemelkedő fontosságú!

Gyors és egyszerű működés

Outfield szoftver

Mikor használható az Outfield?

A legkritikusabb élettani fázisok nyomon követésére ajánljuk, a tenyészidőszakon belül akár többször használva; virágzás előtt és után, gyümölcskötődéskor, dió nagyságú állapotban, illetve pár héttel a betakarítás előtt, közvetlenül. A tenyészidőszakon belül legalább 3-5 felvételezés javasolt, hogy megfelelően pontos eredményeket kapjunk.

A programban rögzíthető a fajta, a művelési mód, az ültetvény pontos területe és vezethetőek a kezelések is.

Milyen adatok követhetőek nyomon az Outfield-del?

A kiértékelt képek egy skálarendszer alapján hőtérképszerűen jelzik, hol mekkora termés várható. Rögzíthető a termés nagysága és tömege, kalkulálható a kieső átlagos veszteség is.

Kapcsolat

+36 70 938 5484

office@abzdrone.com

2000 Szentendre, Kalászi út 3.

Írjon nekünk!