viDoc RTK

Mobil 3D szkenner, amely a zsebében is elfér!

A földi fotogrammetria új korszaka

abz_drone_iksz-300x300-1-1024x1024-1.png

RTK pontosság

Új korszakot nyit a földi fotogrammetriában a LIDAR-képes Apple készülékekkel kompatibilis viDoc, amellyel 5 cm alatti abszolút pontosságú méréseket végezhet.

abz_drone_iksz-300x300-1-1024x1024-1.png

Könnyű használhatóság

Sosem volt ilyen egyszerű földi 3D modellezést végezni ekkora pontossággal. A kézben tartható viDoc RTK a Pix4DCatch-csel közösen megkönnyíti és felgyorsítja a digitális modellezés folyamatát.

abz_drone_iksz-300x300-1-1024x1024-1.png

Megfizethetőség

RTK pontosságú mérések mobil állomás nélkül, gyorsan és olcsón. Precíz és hiteles eredmények egyetlen könnyen hordozható kézi eszközzel.


Rögzítés
Párosítsa viDoc RTK eszközét a Pix4DCatch-hez Bluetooth segítségével, és csatlakozzon rá bármilyen NTRIP szolgáltatásra! Sétálja körbe a vizsgált területet, hogy megkapja a pontos pozíciós adatokat az egyedi felvételekhez!

Feltöltés
Ha leállítja a felvételt, a rögzített adatok automatikusan felkerülnek a Pix4DCloudba, és már készen is van a pontos, másokkal könnyen megosztható 3D modellje.

Elemzés
Számíthat távolságot, területet és térfogatot akár teljes virtuális modelljéhez vagy annak egységeihez is.

Megosztás
A kapott adatokat könnyen és biztonságosan megoszthatja csapatával, ügyfeleivel és megbízójával.
Previous
Next

Német gyártmány

A viDoc-ot a vigram GmbH professzionális földmérő szakértői fejlesztették ki.

RTK pozicionálás 3D szkenneléshez

A Pix4DCatch-csel szinkronizált viDoc RTK bármilyen NTRIP szolgáltatáshoz csatlakozva, valós időben látja geotagekkel a 3D szkennelt tárgyról készült felvételeket.

Megnövelt teljesítmény

Összesen 600 csatornával, köztük minden elterjedt navigációs rendszerrel (GPS, GLONASS, Galileo és BeiDou) használható, amelyeken 5 másodpercben belül elérheti a konvergenciát. Könnyen hordozható, folyamatos használhatóságáról a tartós lítium-polimer akkumulátor gondoskodik.

Támogatott eszközök

LIDAR szenzorral rendelkező Apple termékek:

  • iPad Pro 2021
  • iPad Pro 2020
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 13 Pro
  • iPhone 13 Pro Max

A viDoc RTK működtetéséhez szükséges szoftver: Pix4DCatch

A Pix4D szoftver hivatalos hazai forgalmazójaként minden dróntanfolyamunkon bemutatjuk az adott drónterülethez kapcsolódó programok használatát. Ezenfelül hivatalos Pix4D oktatási központként bármely szoftvertípus specifikus képzésére is van lehetőség. Amennyiben szeretne részletesebb információkat szerezni a Pix4D szoftverekről és azok professzionális használatáról, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

Pix4D_Logo-official-reseller_2021

Felhasználási
terület

Kapcsolat

+36 70 938 5484

office@abzdrone.com

2000 Szentendre, Kalászi út 3.

Írjon nekünk!