H520

Moduláris

5 különböző kamera

Biztonság

6 rotoros hexakopter

Intuitív

ST16S Intel távirányító


A YUNEEC H520 hat rotoros hexacopter az ipar számos területén használható. Széleskörű fehasználhatóságát modularitása adja. Különböző payload-okkal különösen jól alkalmazható ellenőrzési, rendészeti, biztonságtechnikai, építési, földmérési vagy térképészeti területen, beleértve a filmes képalkotást. Felhúzható leszállótalpakkal rendelkezik, így bármely területen 360 fokos szögben képes a képalkotásra.


Felhasználási lehetőségek

Filmipar

Filmipar

Területmérés, térképezés

Területmérés, térképezés

Közbiztonság

Közbiztonság

Rend- és polgárvédelem

Rend- és polgárvédelem

Épület ellenőrzés

Épület ellenőrzés

Építőipar

Építőipar


Gépelőnyök

Ipari felhasználásra és innovatív szakemberek számára tervezve

Kiemelkedő hatékonyságú az egyes ellenőrzési feladatok ellátásában. Ez köszönhető a 6 rotoros rendszernek, mellyel pontos, stabil repülésre képes. Nagy fókusztávolságú kamerákkal távolról, akár észrevétlenül is képes precíz, magas minőségű képalkotásra. 4K/2K/HD videó vagy 20 MP állóképek rögzítése közvetlenül az ST16S távirányító rendszerre.

Megbízható, stabil és pontos

Szélsőséges időjárási körülmények között is képes a precíz munkavégzésre. Akkor is alkalmas feladatvégzésre, amikor a humán erőforrás számára már nem biztonságos. A manuális sebességszabályozást új szintre emeli, mellyel könnyedén képes az egyenletes sebesség tartásra, akár szélsőségesre forduló időjárási viszonyok mellett is. A felhúzható leszállótalpak lehetővé teszik, hogy teljes, 360 fokos rálátásunk legyen a vizsgált objektumra.

H520 RTK technológiával

A világ egyik legpontosabb és leggyorsabb RTK rendszerével szerelve extrém pontosságú repülést hajthatunk végre, legyen szó 3D modellezésről, területmérésről vagy ellenőrzési feladatokról. RTK-val centiméter pontosságú repülés végezhető el olyan területeken is, ahol a GPS jel erősség ezt nem tenné lehetővé.

Nem továbbít adatot távoli szerverekre

Az adatok csak a felhasználóra tartoznak. A H520 és az ST16S távirányító kizárólag egymással kommunikálnak, így adattovábbítás nem történik kínai, német vagy egyéb szerverre, így a készített fotók vagy rögzített adatok teljesen védettek.

TEAM MODE elérhetőség

2 távirányítóval képes TEAM MODE használatára, azaz az egyik kezelő csak a kamerát kezeli, a másik felhasználó így tökéletesen tud koncentrálni a drón irányítására.

Szoftverfejlesztői környezet

Egyedi szoftveres megoldások alkalmazhatók.


Technikai paraméterek

Műszaki specifikációk

Méretek520X455X295 mm
Repülési időakár 28 perc (kamerával szerelve)
Súly (akkumulátorral)1633 g
Akkumulátor4S 5250mAh 15,2V Li-Po
TöltőSC-4000-4H
TávirányítóST16S
Max. repülési magasság500 m
Max. fordulási sebesség120°/s
Maximum dőlésszög35°
Max. emelkedési sebesség7 m/s
Max. süllyedési sebesség6 m/s

Távirányító

Operációs rendszerAndroid™
Csatornák száma16
Távirányító hatótáv (optimális)1,6 km
Videó felbontásHD 720p
Videó jel frekvencia5,8 GHz Wifi
Videó jel átviteli távolság1,6 km
LCD kijelző méret7”
Csatlakozók1x HDMI, 2x USB, 1x fülhallgató
Vibrációs és hangjelzésIGEN
További technikai információk »

Szerelhető payload-ok

 • Atmon FL

  Egy felhasználóbarát, ultrakönnyű és professzionális eszköz, melynek segítségével soha nem látott egyszerűséggel mérhetőek a- levegőminőséget befolyásoló- káros anyagok és vegyületek. Segítségével lokalizálhatjuk az esetleges légszennyező anyagok kibocsátásának forrását, így hozzájárulva a tiszta és egészséges levegő megteremtéséhez/fenntartásához.

 • LaQuinta

  A LaQuinta az első egyszenzoros és fix optikával rendelkező, nagyfelbontású, 4 keskenysávú multispektrális UAV és földi jármű kamera, amely tökéletesen alkalmazható a precíziós mezőgazdaságban.

 • Yuneec E10T/E10TVx

  A Yuneec E10Tv dual kamera egyszerre képes hőkép és alacsony fényviszonyok közti képrögzítésre is, így tökéletesen alkalmas felmérések, ellenőrzések elvégzésére, valamint megfigyelési feladatok ellátására.

 • YUNEEC E90x

  A Yuneec H520E ipari drónra szerelhető E90x kamera ideális professzionális fotós és videós munkákhoz, 3D modellezéshez, térképezéshez, kutatási vagy mentési feladatokhoz.

 • YUNEEC E30Zx

  A Yuneec E30Zx kamera nagy optikai zoommal rendelkezik, gimbal segítségével tökéletesen stabilizált képalkotásra képes, ezáltal alkalmas olyan területek feltérképezésére, ahol nagy távolságból szükséges a magas minőségű fotó és videókészítés.

 • Yuneec CGO-ET hőkamera

  Yuneec CGO-ET egy profi dual hőkamera és egy Full HD (1080p) RGB kamera ötvözete, amellyel a legkülönbözőbb munkafolyamatok végezhetők el napelemparkok vizsgálatától egészen az összetett mezőgazdasági felmérésekig.

 • Földi áramellátó rendszer

  A Yuneec H520 és a H520E drónokra fejlesztett új földi áramellátó rendszer hosszú repülési üzemidőt biztosít a hatékony ipari feladatok ellátásához.


Kiegészítő szolgáltatások

Profi oktatási és szervizháttér

Profi oktatási és szervizháttér

Az általunk forgalmazott drónok, payloadok és eszközök hivatalos képzési és szervizközpontja vagyunk Magyarországon.

Teljeskörű support

Teljeskörű support

Nem csak a vásárlás pillanatáig tartjuk fontosnak vevőinket! Profi pilóta csapat áll rendelkezésükre, minden nehéz vagy bizonytalan helyzetben telefonon, e-mailben vagy akár személyes is.

Érdekli?

Önnél is hasznos lehet egy drón bevetése?
Kérjen részletesebb tájékoztatást kollégáinktól, vagy látogasson el bemutatótermünkbe!

Érdeklődés küldése »
<