Yuneec H520E / H520E RTK

Az úttörő hexakopter

Interferencia mentes iránytű

30 perc repülési idő (kamerával együtt)

3,5 km hatótávolság


Felhasználási lehetőségek

Filmipar

Filmipar

Területmérés, térképezés

Területmérés, térképezés

Közbiztonság

Közbiztonság

Rend- és polgárvédelem

Rend- és polgárvédelem

Épület ellenőrzés

Épület ellenőrzés

Építőipar

Építőipar


Gépelőnyök

H520E-RTK, a világ egyik leggyorsabb RTK-jával szerelve

A H520E kiemelkedő tulajdonságai mellett megkapta a világ egyik leggyorsabb és legmegbízhatóbb RTK-ját, mellyel zavaros GPS környezetben is precíz, biztonságos munkavégzés lehetséges, legyen szó erdőről, kanyonokról vagy magas épületekkel tarkított városokról.

ST16S távirányító

Intuitív, kezelőbarát, Android alapú távirányító, mellyel teljes biztonságban kezelhető a drón és a kamera egyaránt. A 7 hüvelykes LED érintő kijelző HD felbontásban közvetíti a kameraképet. Valós időben követhetők a telemetria adatok. A kamera élőképe külső monitorra is kivetíthető a távirányító HDMI portján keresztül. A képátviteli távolság eléri az 1,6 km-t. Elérhető TEAM MÓD, így két kezelő, külön-külön vezérelheti a drónt, valamint a kamerát. Ennek köszönhetően a kamera kezelője tökéletesen tud a képalkotásra összpontosítani.

Erős hexakopter rendszer

Megbízható, PX4 repülésszabályzó rendszernek köszönhetően nem csupán nagy teljesítményű, de hatékony is. A rendszert úgy alakították ki, hogy kevesebb energiát használjon fel, mint más, a kategóriában ismert drónok, mindezt úgy, hogy teljesítményben sem kellett kompromisszumot kötni. A gyorskioldó mechanizmus lehetővé teszi a propellerek gyors rögzítését, így azonnal használatra kész (RTF-Ready To Fly). A karok ezzel együtt összecsukhatók, így kézipoggyász méretű táskában (opcionálisan rendelhető) könnyedén szállítható. Alacsony üzemeltetési költség mellett, kamerával szerelve akár 25 percet is képes levegőben tölteni.

Nem továbbít adatot távoli szerverekre

Az adatok csak a felhasználóra tartoznak. A H520E és az ST16S távirányító kizárólag egymással kommunikálnak, így adattovábbítás nem történik kínai, német vagy egyéb szerverre, így a készített fotók vagy rögzített adatok teljesen védettek.

Team Mode funkció

A „Team Mode” lehetővé teszi a kamera és a drón külön-külön vezérlését, melyet két kezelő, két távirányítóval végez. Nagy előnye, hogy tökéletes repülés közben hibátlan felvételek fognak készülni. Ez az együttműködés nagyban megkönnyíti a kreatív képek rögzítését, és hasznos opció a fotósoknak és a videósoknak a csoportban történő munkavégzéshez.

Repülési terv készítés számítógépen vagy ST16E távirányítón

A repülési tervkészítésnek többé nem kell kültéri helyszínen történjen, kényelmesen irodában vagy akár otthon is könnyedén elkészíthető

Moduláris

Cserélhető payload, sok féle kiegészítő csatlakoztatható

RTK

RTK modul a nagy pontosságú relatív pozícionáláshoz. Gyorsabb, centiméter pontosságú precizitást biztosít még zajos GNSS környezetben is például komplex területméréshez, ellenőrzéshez, térképezéshez, 3D modellezéshez. 5 Hz-es frissítési sebesség a pozíció meghatározására. Minden adat - beleértve a nyers GNSS adatokat - és a valós idejű megoldásokat, naplózásra kerülnek a rendszerbe. Támogatja a GPS, a GLONASS, a Galileo és a BeiDou 3 GNSS konstellációját, továbbá PPK kompatibilis.

Tekintsd meg termékbemutató videónkat a Yuneec H520E ipari drónról!

Technikai paraméterek

Műszaki specifikációk

Felszálló tömeg (akkumulátorral):1860 g (kamera nélkül)
Repülési idő:max. 30 perc
Átmérő (rotorok nélkül):520 mm
Max. repülési magasság: 500 m
Tengerszint feletti max. felszállási magasság:5000 m
Max. emelkedési sebesség:5m/s
Max. süllyedési sebesség:3m/s
Max repülési sebesség:20 m/s
Motorok:730 kV
Akkumulátor:4S 6200 mAh Li Ion
Működési hőmérséklet:0°C - 40°C
Tárolási hőmérséklet:-10°C - 50°C

Akadályelkerülés

Szenzor:Ultrasonic szenzor
Repülési sebesség:4 m/s
Működési környezet:magasság > 1,5 m ; távolság az akadálytól < 5 m

Távirányító

Operációs rendszerAndroid™
Csatornák száma16
RC hatótávolság:3,5 km
LCD kijelző méret7”
Akkumulátor:Cserélhető 3,6V 8700 mAh 31,32Wh Li-Ion
Működési hőmérséklet:0°C - 40°C
További technikai információk »

Szerelhető payload-ok

 • Micasense RedEdge P

  Az ETX kamera, a hőkamera és a low-light kamera innovatív kombinációja. Ideális mentési és kutatási feladatokhoz is. A low-light kamera rossz fényviszonyok mellett, szürkületben is kiválóan alkalmazható, a hőkamerának köszönhetően pedig nappal és éjszaka is könnyebben észlelhetők az emberek vagy az állatok.

 • Yuneec E20Tvx

  A legmodernebb technológiai fejlesztések felhasználásával készült eszköz egy az emberi szemnél húszszor érzékenyebb, alacsony fényviszonyokra tervezett kamerát és az elődjénél kétszer nagyobb felbontású hőkamerát tartalmaz.

 • Atmon FL

  Egy felhasználóbarát, ultrakönnyű és professzionális eszköz, melynek segítségével soha nem látott egyszerűséggel mérhetőek a- levegőminőséget befolyásoló- káros anyagok és vegyületek. Segítségével lokalizálhatjuk az esetleges légszennyező anyagok kibocsátásának forrását, így hozzájárulva a tiszta és egészséges levegő megteremtéséhez/fenntartásához.

 • LaQuinta

  A LaQuinta az első egyszenzoros és fix optikával rendelkező, nagyfelbontású, 4 keskenysávú multispektrális UAV és földi jármű kamera, amely tökéletesen alkalmazható a precíziós mezőgazdaságban.

 • Yuneec E10T/E10TVx

  A Yuneec E10Tv dual kamera egyszerre képes hőkép és alacsony fényviszonyok közti képrögzítésre is, így tökéletesen alkalmas felmérések, ellenőrzések elvégzésére, valamint megfigyelési feladatok ellátására.

 • YUNEEC E90x

  A Yuneec H520E ipari drónra szerelhető E90x kamera ideális professzionális fotós és videós munkákhoz, 3D modellezéshez, térképezéshez, kutatási vagy mentési feladatokhoz.

 • YUNEEC E30Zx

  A Yuneec E30Zx kamera nagy optikai zoommal rendelkezik, gimbal segítségével tökéletesen stabilizált képalkotásra képes, ezáltal alkalmas olyan területek feltérképezésére, ahol nagy távolságból szükséges a magas minőségű fotó és videókészítés.

 • Yuneec Etx hőkamera

  A Yuneec Etx egy profi dual hőkamera és egy Full HD (1080p) RGB kamera ötvözete, amellyel a legkülönbözőbb munkafolyamatok végezhetők el napelemparkok vizsgálatától egészen az összetett mezőgazdasági felmérésekig.

 • Földi áramellátó rendszer

  A Yuneec H520 és a H520E drónokra fejlesztett új földi áramellátó rendszer hosszú repülési üzemidőt biztosít a hatékony ipari feladatok ellátásához.


Kiegészítő szolgáltatások

Profi oktatási és szervizháttér

Profi oktatási és szervizháttér

Az általunk forgalmazott drónok, payloadok és eszközök hivatalos képzési és szervizközpontja vagyunk Magyarországon.

Teljeskörű support

Teljeskörű support

Nem csak a vásárlás pillanatáig tartjuk fontosnak vevőinket! Profi pilóta csapat áll rendelkezésükre, minden nehéz vagy bizonytalan helyzetben telefonon, e-mailben vagy akár személyes is.

Érdekli?

Önnél is hasznos lehet egy drón bevetése?
Kérjen részletesebb tájékoztatást kollégáinktól, vagy látogasson el bemutatótermünkbe!

Érdeklődés küldése »
<