Typhoon H Plus 1” kamerával

Kamerás drón a kifinomult fotográfusok és videográfusok számára

Ellenálló

Ellenáll az elektromos behatásoknak

Kitartó

28 perc repülési idő

Biztonság

Zárt rendszer


A YUNEEC Typhoon H Plus első osztályú képminőséget, kiemelkedő megbízhatóságot és olyan automata repülési módokat kínál, mely minden fotós álma. 1 hüvelykes, 4K kamerával, PX4 alapú repülésvezérlővel, különböző repülési módokkal – beleértve a „Follow Me”, „POI” (Point of Interest), „CCC” (Curve Cable Cam) – rendelkezik. A Typhoon H Plus fontos alkotóelemei ellenállnak az elektromos behatásoknak. A PX4 repülésvezérlő és a 6 rotoros kialakítás tovább fokozza a biztonságot.


Felhasználási lehetőségek

Légi fotó és videó készítés

Légi fotó és videó készítés

Mentés, felderítés

Mentés, felderítés

Rend- és polgárvédelem

Rend- és polgárvédelem

Építőipar

Építőipar


Gépelőnyök

Megbízható és hatékony

Néhány új optimalizálással a Typhoon H Plus kategóriájának egyik leghatékonyabb és legcsendesebb drónja lett. Optimális időjárási viszonyok között 28 perc repülési idővel büszkélkedhet. A kifinomult kábelezés biztosítja az optimális levegő áramlást, ezáltal a jobb hűtést. Az ST16S távirányító intuitív kezelő felülete teszi igazán felhasználó baráttá a rendszert. USB porttal rendelkezik az adatok egyszerű elérése érdekében.

Biztonságos 6 rotoros rendszer

A maximális biztonság érdekében a No Fly Zone funkcióval megakadályozható, hogy kereskedelmi repterek közelében felszálljon. A Geo Fence, egyfajta virtuális keretként funkcionál, mellyel kijelölhetjük az a maximális távolságot és magasságot, amelyen nem akarjuk, hogy kívül repüljön Typhoon H Plus drónunk. A motor vagy rotor meghibásodása esetén automatikusan 5 rotoros üzemmódba kapcsol, mellyel nem csak a zuhanás kerülhető el, hanem biztosított a landolás is. A redundáns távirányító jel további biztonságot ad, ugyan is ha a 2,4 GHz jelet elveszíti az eszköz, automatikusan átvált az 5,8 GHz hálózatra, így továbbra is vezérelhető a Typhoon H Plus.

ST16S távirányító egység

Az Android alapú ST16S távirányító nagy sebességű Intel® 4 magos processzorral van szerelve. Ez biztosítja a pilóta számára, hogy teljes mértékben irányítása alatt tudja tartani a Típhoon H Plus drónt, emellett könnyedén készítsen képeket és videó felvételeket. Az összes fontos kamerabeállítás, mint például a videó felbontása, a kamera dőlési szöge, a fehéregyensúly és még sok egyéb beállítás. 7 hüvelykes, érintőképernyős LED kijelzőjével 720p (HD) minőségben közvetíti a kameraképet, de megtalálhatók a részletes telemetria adatok is. Az ST16S HDMI porttal is rendelkezik, melyen keresztül nagy méretű eszközre is kivetíthető az élő kép a társaság örömére.

Team Mode funkció

A „Team Mode” lehetővé teszi a kamera és a drón külön-külön vezérlését, melyet két kezelő, két távirányítóval végez. Nagy előnye, hogy tökéletes repülés közben hibátlan felvételek fognak készülni. Ez az együttműködés nagyban megkönnyíti a kreatív képek rögzítését, és hasznos opció a fotósoknak és a videósoknak a csoportban történő munkavégzéshez.

Hexakopter intelligens automata repülési módokkal

Legyen szó „Follow Me”, „Curve Cable Cam” vagy „Return Home” funkcióról, a pilóta 100%-ban a fotoalkotásra koncentrálhat, míg a Typhoon H Plus-ról a autonóm repülési mód gondoskodik.

Sonar szenzor az ütközések elkerüléséhez

A Typhoon H Plus automatikusan megáll abban az esetben, ha az intelligens szenzor közeli akadályt érzékel. A Typhoon H Plus Intel® RealSense™ technológiával is elérhető. A 3D mélységmérő technológiának köszönhetően felismeri a tárgyakat, a távolságukat és a mozgásokat, így a drón könnyedén elkerüli azokat. Az elkerült akadályok által készült új útvonalat képes menteni a rendszer, így a következő repüléseknél már nem szükséges a szenzorra támaszkodni.

Kompakt kamerás drón, könnyű propeller csatlakozással

A Typhoon H Plus szállításra van optimalizálva, így bárhová könnyedén magával viheti a ”gazdája”. A gyors reteszelő rendszer megkönnyíti a propellerek fel-, illetve leszerelését. Mind a 6 rotorkar összecsukható, így a Typhoon H Plus könnyedén illeszkedik akár egy hátizsákba is.

Kiegészítő a Typhoon H Plus-hoz

Helyezze fel virtuális szemüvegét, és merüljön el az egyedülálló élményben, melyet a Skyview FPV szemüveg (külön megvásárolható) hoz el Önnek. A szemüveggel a drón pilótafülkéjében ülve élvezhetjük az elénk táruló, lélegzetelállító panorámát.

Kamera – C23 4K kamera, 1 hüvelykes szenzorral

A Typhoon H Plus alap felszereltsége a C23 széles látószögű kamera, mely kiváló minőségű képeket és videókat készít a levegőből. Az 1 hüvelykes CMOS szenzor 20MP állóképet, valamint 4K felbontású, 60 FPS videót készít. Ezen felül automatikusan javítja a gyenge fényviszonyok között készült felvételeket, továbbá megnöveli a dinamikus tartományt. Az integrált, 3 tengelyes gimbal 360°-ban forgatható, akár csak a Typhoon sorozat többi kamerája. A felhúzható leszállótalpakkal anélkül élvezhető a 360°-os panoráma, hogy a drónnal el kelljen mozogni.


Technikai paraméterek

Műszaki specifikációk

Átmérő520 mm
Szél és repülés stabilitás50 km/h szélsebességig
Precíziónagy pontosságú
Repülésvezérlőnyílt hozzáférés PX4 alapú
Repülési idő25-28 perc
Zaj78 db
Anyag összetételhűtés optimalizált
Iránytűalacsony interferencia
HardwareIntel chip szett áramellátással a jövőbeli fejlesztésekhez
TávirányítóST16S
Kijelző7” érintőképernyős LED
Csatlakozás1X HDMI, 2X USB

Kamera

Kamera szenzor1” szenzor
Alacsony-fény kompenzáláskiemelkedő
Bit ráta100 MB/s
Max. videófelbontás4K, 60FPS
Egyenérték gyújtótávolság23mm
Effektív pixel20 MP
Max. fotófelbontás5472 X 3648
Szűrő opcióstandard ND szűrő (40,5mm)
További technikai információk »

Kiegészítő szolgáltatások

Profi oktatási és szervizháttér

Profi oktatási és szervizháttér

Az általunk forgalmazott drónok, payloadok és eszközök hivatalos képzési és szervizközpontja vagyunk Magyarországon.

Teljeskörű support

Teljeskörű support

Nem csak a vásárlás pillanatáig tartjuk fontosnak vevőinket! Profi pilóta csapat áll rendelkezésükre, minden nehéz vagy bizonytalan helyzetben telefonon, e-mailben vagy akár személyes is.

Érdekli?

Önnél is hasznos lehet egy drón bevetése?
Kérjen részletesebb tájékoztatást kollégáinktól, vagy látogasson el bemutatótermünkbe!

Érdeklődés küldése »
<