Kiegészítők

DJI Agras T30 – Permetező csomag gyümölcsösökre

A T30 gyümölcsös permetező csomag lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a T30 konfigurációját a gyümölcsösökben végzett permetezési műveletekhez jobban megfelelő Orchard konfigurációra állítsák át.

Megnézem »

viDoc RTK csíptető Pix4DCatch szoftverhez 

Mobil 3D szkennelés az RTK erejével

Megnézem »

Földi áramellátó rendszer

A Yuneec H520 és a H520E drónokra fejlesztett új földi áramellátó rendszer hosszú repülési üzemidőt biztosít a hatékony ipari feladatok ellátásához.

Megnézem »
Tattu 6 S

Tattu 6 S

16000 mAh 15C, 6 cellás Li-Po akkumulátorok a nagy teljesítményért és a hosszú repülési időért (akár 40 perc).

SKYRC PC1080

SKYRC PC1080

1080W AC SKY100124 akkumulátor töltő, mellyel egy időben 2 akkumulátor is tölthető vagy akár meríthető. Elérhető gyorstöltés opcióval akár 25 perc alatt képes 30% - 100%-ra tölteni az aksikat.

Electro magnet

Electro magnet

Gyro stabilizált Gimbal

Gyro stabilizált Gimbal

Nagy teljesítményű EO/IR érzékelőkkel ellátott gimbal, mely alkalmas megfigyelésre vagy feltérképezésre. 2 db 360 fokban forgatható kamera, mellyel nappali használatnál 30X optikai zoommal végezhetünk megfigyelést vagy éjszaka, infravörös kamerával 4X digitális zoommal.

Tető/napelem-tisztító rendszer

Tető/napelem-tisztító rendszer

Földi állomással rendelkező tisztító rendszer, így nem szükséges külön tartály a kijuttatandó tisztító szernek. 30 méteres csővezeték lehetővé teszi a több szintes, magas épületek takarítását is.

Lidar

Lidar

Ultrakönnyű LIDAR, mely képes a változó környezet 3D modellezésére.

<