Kiegészítők

Tattu 6 S

Tattu 6 S

16000 mAh 15C, 6 cellás Li-Po akkumulátorok a nagy teljesítményért és a hosszú repülési időért (akár 40 perc).

SKYRC PC1080

SKYRC PC1080

1080W AC SKY100124 akkumulátor töltő, mellyel egy időben 2 akkumulátor is tölthető vagy akár meríthető. Elérhető gyorstöltés opcióval akár 25 perc alatt képes 30% - 100%-ra tölteni az aksikat.

Electro magnet

Electro magnet

Gyro stabilizált Gimbal

Gyro stabilizált Gimbal

Nagy teljesítményű EO/IR érzékelőkkel ellátott gimbal, mely alkalmas megfigyelésre vagy feltérképezésre. 2 db 360 fokban forgatható kamera, mellyel nappali használatnál 30X optikai zoommal végezhetünk megfigyelést vagy éjszaka, infravörös kamerával 4X digitális zoommal.

Tető/napelem-tisztító rendszer

Tető/napelem-tisztító rendszer

Földi állomással rendelkező tisztító rendszer, így nem szükséges külön tartály a kijuttatandó tisztító szernek. 30 méteres csővezeték lehetővé teszi a több szintes, magas épületek takarítását is.

Lidar

Lidar

Ultrakönnyű LIDAR, mely képes a változó környezet 3D modellezésére.

Merio

Merio

Nagy teljesítményű EO/IR érzékelőkkel ellátott gimbal, mely alkalmas megfigyelésre vagy feltérképezésre. 2 db 360 fokban forgatható kamera, mellyel nappali használatnál 30X optikai zoom-al végezhetünk megfigyelést vagy éjszaka, infravörös kamerával 4X digitális zommal

Könnygáz fújó rendszer

Könnygáz fújó rendszer

A rendészeti és a biztonsági szakma képviselői számára kifejlesztett payload, mely 3 db 500 ml térfogatú könnygáz palackkal van ellátva. A HD élő videó (FPV) segítségével akár 1,5 kilométer távolságra is biztonságosan használható, így a kezelő a rendbontóktól biztonságos távolságra képes megakadályozni az esetleges bűncselekményt.

Automata permetező rendszer

Automata permetező rendszer

Egy hibrid permetező rendszer, ha kisebb felületen vagy alacsonyabb munkaszélességre van szükségünk. Alkalmazható mezőgazdaságban vagy kisebb felületek kezelésére, ahol elegendő 5 litert fújni.

<