Az ABZ Drone

nemcsak Magyarországon hanem egész Európában az Ipari drónpiac egyik legmeghatározóbb szereplője. Tevékenységünknek és teljeskörű ügyfélkiszolgálásunknak köszönhetően az ipari drónpiac legismertebb szereplői vagyunk a hazai piacon.

Artboard-1-copy-42

Drónos tanfolyamok

Minden dróntanfolyamunkat államilag elismert felnőttképzési intézményként tartjuk, ahol résztvevők piacképes és jól hasznosít- ható dróntudásra tehetnek szert az ipari drónozás bármely területén. A forgalmazott márkák hivatalos oktatási központjaként üzemelünk.

Artboard 1 copy 46 2

Drónszerviz

Minden általunk forgalmazott termékhez biztosítunk teljes körű szervizszolgáltatást és alkatrészellátást.

abz-pikto-permetezotanfolyam 2

Drónok kereskedelme

Legszélesebb ipari drónpalettával rendelkezünk. Hivatalos forgalmazói vagyunk a világ legnagyobb dróngyártóinak és drónos szoftvergyártójának: YUNEEC, MICASENSE, DJI, PIX4D.

Artboard-1-copy-38

Egyedi drónfejlesztés

Egyedi drónokat fejlesztünk az első tervektől az engedélyeztetésig. A leghatékonyabb és leginnovatívabb ipari drónmegoldásokat több mint 50 fős mérnökökből és fejlesztőkből álló professzionális szakértői gárdával garantáljuk. Az egyedi drónfejlesztéseinkhez is felhasznált egyetemi együttműködéseink még hatékonyabb végeredményt biztosítanak.

Artboard 1 copy 80 2

Szolgáltatások

Ipari drónmegoldásainkkal és többszörös nemzetközi okleveles drónpilótáinkkal magas színvonalú szolgáltatásokat is biztosítunk partnereink részére. Több mint 50 különböző ipari szolgáltatást végzünk termékeinkkel.

Eszközeinkkel többszáz ipari feladat végezhető el eredményesebben és költséghatékonyabban.
Szinte a teljes vállalati szektor számára kínálunk drónmegoldásokat.

Artboard-1-copy-10

Mezőgazdaság

Artboard-1-copy-3

Erdőgazdálkodás

Artboard-1-copy-32

Ipari területek

Artboard-1-copy-21

Építészipari területek

Kiemelt együttműködéseket folytatunk a legfontosabb Magyarországi vállalati és állami szereplőkkel az ipari drónok hatékony és biztonságos terjedése érdekében:

Széchenyi Egyetem

Széchenyi Egyetem

Közös kutatási és fejlesztési projektekben biztosítjuk és keressük a drónok legoptimálisabb ipari és mezőgazdasági felhasználását.

MATE (Magyar Agrár- És Élettudomány Egyetem)

MATE (Magyar Agrár- És Élettudomány Egyetem)

Közös kutatási és fejlesztési projektekben biztosítjuk és keressük a drónok legoptimálisabb ipari és mezőgazdasági felhasználását.

Magyar Drón Koalíció

Magyar Drón Koalíció

Alapító tagként aktívan segítjük a Nemzeti Drón Stratégia kialakítását. És képviseljük az Ipari drónos társadalmat a koalícióban.

MIB Invest Group:

MIB Invest Group:

Folyamatosan vizsgáljuk a nemzetközi ipari drónpiacokat, hogy ügyfeleinknek mindig a legmagasabb szintű ipari drónokat és képzéseket biztosíthassuk.

Mit biztosítunk viszonteladói partnereink részére:

Legyen részese Ön is az Ipari drónok forradalmának!

Kapcsolat

+36 70 938 5484

office@abzdrone.com

2000 Szentendre, Kalászi út 3.

Írjon nekünk!